Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyógyszerváltáskor vizsgál a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerváltáskor vizsgál a doki, elküld vérvételre, vagy csak hasára üt és felír másikat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a legalacsonyabb hormontartalmú fog.gátlónak is elviselhetetlen mellékhatása jött ki (pokoli mellfájdalom). 4. levélnél járok (lindynette 20), de úgy gondolom, felesleges tovább szenvednem vele.
2009. máj. 3. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem csak simán felírt egy másikat,de persze ö irta fel az elsőt,szal ismert.de megkérdezte,h mért akarok váltani stb,hoyg tudja milyen irjon

én az olcsoság miatt váltottam,de nemjött be,ugyhogy vissztértem a drágához

2009. máj. 3. 23:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem csak úgy magától felírt egyet! Ahogy hallottam elmegy hozzá 20 lány abból mindnek azt írja fel! Na meg is lett a következménye,hogy nem vizsgált meg, úgy felborította a hormonrendszerem és 3 hónapja meg se jött, és vizsgálat is kimutatta hogy nem vagyok terhes! Ennyit a mai orvosokról!
2009. máj. 4. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:
ez a lindynette 20 nekem is egy tragédia. most kezdtem el az ötödik levelet, de holnaptól nem veszem be, hiába megyek csak kedden dokihoz. én ezt nem vagyok hajlandó tovább szedni. mellfájdalom nekem is volt, meg krónikus fáradtság, idegrohamokkal felérő hangulatingadozások stb.... amúgy szerintem max megvizsgál, vérvételt nemhiszem h kérne.
2009. okt. 11. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!