Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Durex ovszer minosege milyen? Jo? Vagy van nala jobb is?
Figyelt kérdés
marmint azt hallottam,hogy van nala megjobb is...
tudom persze hogy van ra esely hogy kiszakadhat,de melyik a legbiztonsagosabb?
amugy nem szedek fogamzasgatlot
2009. máj. 3. 16:37
2/8 anonim válasza:
Durexszel eddig teljesen megvagyunk elégedve a párommal, remélem marad is így.
3/8 anonim válasza:
nekünk nem jött be:S elszakadt:S, viszont a rako nagyon jó. amióta azt használjuk nincs semmi problémánk:)
4/8 A kérdező kommentje:
mi is eddig durexet hasznalunk,es persze nem is elvez belem a parom..marmint a gumiba amikor bennem van..kiveszi..
de amugy tenyleg csak azert szakadhat ki mert rosszul teszik fel?
2009. máj. 3. 16:46
5/8 anonim válasza:
nem. a barátnőmék megvették , tök óvatosan bontották ki meg minden, aztán ki volt szakadva!!:S azóta mi nem is veszünk durexet. amúgy masszázsolajtól is kiszakadhat, mert reakcióba lép a gumi az olajjal...:S
6/8 anonim válasza:
mi is durexet használunk, teljesen meg vagyok vele elégedve, szerencsére még nem volt vele gond, de mindig kiveszem, mielött elélveznék, benne nem megyek el, mert ott van az az 1%
7/8 anonim válasza:
Sajnos nem csak akkor szakadhat ki, ha rosszul használják...
8/8 anonim válasza:
Nekünk a Mascualan jött be !
Durexről már halottam barátnőmtől,hogy kiszakadt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!