Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan óvszer amivel jó a sex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan óvszer amivel jó a sex?

Figyelt kérdés
Fog. gátlót szedtem, de most szoptatok és amit lehetne szedni azt nem bírom így gondoltuk a párommal, hogy kipróbáljuk az óvszert, de hát zokniban lábat mosni?
2009. máj. 3. 08:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

próbáltátok már?!

a megfelelő méretűt nem okoz szorítát stb...

2009. máj. 3. 08:54
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
más pasival nem is voltál még soha?ma már olyan óvszerek vannak hogy észre sem veszed..
2009. máj. 3. 09:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
van olyan óvszer amivel rossz a sex?
2009. máj. 3. 09:54
 4/7 anonim válasza:
50%
Ugy irigylem azokat akiknek az óvszerrel megy:( Én ha megpróbálnám használni, és ahogy meglátom...nekem lőttek,100-ból 100x addig nemál fel és tök értelmetlen a dolog:( Amugy a kérdésre aztmondanám hogy szerintem nincs olyan,egyik félnek sem kényelmes,pl nekem amikor még "működött" ez a módszer,akármilyet próbáltam... szanaszét vagdosott a gumi:(
2009. máj. 3. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
megfelelo merettel szerintem is jo. marmint persze h jobb fog.gatloval, de ha mar nem lehet..... vegyetek melle sikositot, pl piros durex play, az melegit is ,nagyon erdekes erzes. azt hiszem gumiban ilyen az arouser is. vagy a turkiz zold durex ovszer (most nem jut eszembe a neve) az is erdekes, az hut, kb mint a rago. probaljatok ki, hatha tetszik. vagy az ultra thin (voros doboz) csak 0,3mm ha jol tudom, a baratom szerint nagyon kenyelmes es szinte nem is erzi h van.
2009. máj. 3. 11:26
 6/7 anonim válasza:
100%
Egyébként legnagyobb baj az, hogy mindenki kényszerként tekint az óvszerekre, és ezért pszichésen kialakul már a gondolatától is mindenféle ellenérv, pl kényelmetlen, szorít, kicsi,nagy, stb... Én pl úgy fogom fel, hogy az megvéd engem, és csajszimat is. Engem az apaságtól, Őt az anyaságtól. Megvéd az esetleges betegségektől is (bár nagyon remélem, hogy ez a funkció nálunk hiábavaló)... Nem tartom rossz dolognak, és nem irtózom tőle. Nekem nincs bajom egyik gumival sem, páromnak viszont nem tetszenek az extra érdes dolgok, de lehet hogy mások rajonganak érte...Zokniban lábatmosni? Hmm... Kesztyűben is gyúrunk hógolyót, nem csak csupasz kézzel... Hülye kifogás, és ha van kifogás, akkor az érvényes minden gumira. Párod sosem fogja megszokni, mert egyszerűen nem is akarja. Akarat kérdése, mint minden más...
2009. máj. 3. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Harmadikkal egyetértek! :D
2009. máj. 3. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!