Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehetek terhes?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek terhes? HELP ME PLS!

Figyelt kérdés
Gumit használunk a barátommal.. még sohasem szakadt el és gumival sem "megy el" bennem a barátom...de volt olyan h a hasamra ... de szárazra töröltük és nem került lejjebb a cucc. ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK :)
2011. okt. 18. 09:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem lehetsz így terhes :) nyugiii :)
2011. okt. 18. 09:46
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Ekkora idióta kérdést...
2011. okt. 18. 09:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ.. 2.Tudod ne OFFolj ;)
2011. okt. 18. 09:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Igen anya :(
2011. okt. 18. 09:51
 5/14 anonim ***** válasza:
36%
biológia egyes!
2011. okt. 18. 10:49
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Igen, a kis genyák felszívódnak bőrön át, átrágják magukat a hasfalon éles fogacskáikkal, és már ott is vannak a petesejtnél.

Szerinted?

2011. okt. 18. 10:55
 7/14 anonim ***** válasza:

BUNKÓK!

nem vagy terhes, nem kell aggódnod

aki pedig nem tud értelems válszokat adni, az ne írogasson hülyeségeket, inkább a házi feladatokat! pisis banda!

2011. okt. 18. 18:39
 8/14 anonim ***** válasza:
22 évesen nem vagyok pisis :D Csak nekem ennyi idősen volt annyi eszem, hogy tudtam, hogyan készül a gyerek.
2011. okt. 18. 18:41
 9/14 anonim ***** válasza:

általános iskola 7.-8. osztályában tanultuk már, hogy lesz/lehet valaki terhes.

nem hiszed el, vagy mi? nincs kivétel, max olyan, hogy nem jól használsz valamit, nem figyelj eléggé valamire. a gumi a legbiztosabb szerintem a fogamzásgátlások között. véd mindentől jobb esetben...

hány éves vagy? ha 14 akkor már édesanyádnak is kellett volna erről beszélni-e, esetleg suliba nem jöttek felvilágosítást adni? hogy hogy ezekről te nem tudsz?

ne légy buta!

ráadásul, van interneted, itt is elég sok okos (és vannak hibás oldalak is, de azt leszámítva) dolgot olvashatsz!

2011. okt. 18. 19:46
 10/14 anonim válasza:

Utolsó: fogamzásgátlások. A fogamzásgátlóknak is vannak gátlásaik?

Amúgy, nem lehetsz terhes:)

2011. okt. 18. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!