Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valamit elszámolta, azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit elszámolta, azt hittem, hogy tegnap terméketlen napom volt, és szexeltünk a barátommal, de volt megszakitás. Mennyi az esélye a terhességnek? Tekintve hogy nem volt ejakuláció?

Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 15:07
1 2 3
 21/25 napietus ***** válasza:
55%

elkap a HÉV olykor-olykor? ahvonat egyszer :D? ha a szentendrei kapna el ilyen gyakorisággal, nem írogatnál ide...

amúgy fiatal én is voltam, szerelmes meg vagyok is, de hülye nem. azért adott nekünk az Isten értelmet és szabad akaratot hogy használjuk...

2011. okt. 14. 17:36
 22/25 A kérdező kommentje:
mondom, az előző kapcsolatomban sose volt ilyesmi.. de most ez a pasi total elvette az eszemet..
2011. okt. 14. 17:40
 23/25 A kérdező kommentje:
képzeld el, kivitelezhető h gondolkodjak.. jajj de okos most mindenki.. nem nyafogtam, hanem simán megkérdeztem az esélyeket.. nyilvan nem mindenki esik teherbe ha peteéréskor szexel..
2011. okt. 14. 17:41
 24/25 anonim ***** válasza:
pesszárium a pharmatex mellé ;)
2011. okt. 14. 22:06
 25/25 anonim ***** válasza:
Érdekes, tini én se vagyok, szerelmes igen, el szokott kapni minket is a hév, de fura mód még sose kellett beszednem 72 órásat... Mit jelent ez? Hogy azt a fél perces műveletet, amikor "felállítjuk a védelmi vonalat" még a spontán és heves szeretkezésbe is be lehet iktatni.
2011. okt. 15. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!