Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit elszámolta, azt hittem, hogy tegnap terméketlen napom volt, és szexeltünk a barátommal, de volt megszakitás. Mennyi az esélye a terhességnek? Tekintve hogy nem volt ejakuláció?
Hogy Etus mennyire ostoba, az más kérdés, de egyelőre nem ő nyiffog itt, hogy lehet-e, hogy vemhesült.
Amúgy adatot nehéz lenne mondani, mennyi az esély, én úgy venném, hogy 50-50%, vagy igen, vagy nem.
Mintha régebben olvastam volna egy teljesen ugyanilyen kérdést. És az az illető sem szedhetett tabit, és megszakítást és pharmatexet használt, de "elkapta a hév".
Csak nem megint te vagy az?..
Nem tudom miért nem lehet azt a rohadt pharmatexet alkalmazni. ég hogy vki nem karja gumival és úgy kapja el a hév...d a pharmatex?? Az mi a francért maradt el?
Meg előző hónapban is tabletta...hát gratulálok.
Egyébként ha azt vesszük, hogy peteéréskor beleélvezéssel 20% az esély a terhességre, a megszakítás pedig kb. 50%-os hatékonyságú (egy év alatt feleannyian esnek teherbe, mint védekezés nélkül), akkor kb. 10% esélyed a a terhességre.
Egyébként ha gy folytatod, akkor vagy a hormonháztartásod fog gallyra menni a sok 72 órás miatt, vagy gyereked lesz.
"legalabb nem tizenéves vagyok aki csak ugy akárkivel.."
Megtartanád a gyereket? Mert h nem, akkor semmivel sem jobb, hogy nem 18 éves vagy, hanem idősebb.
Pont, hogy több eszednek kellene, hogy legyen. És mintha máskor is azt mondtad volna, hogy ez volt az utolsó ilyen.
"nem hinném h én vok az.. bár nem tudom.."
talán próbáld a "Kérdéseid" menüpont alatt megnézni :D csak 1 tipp volt :D
Nincs olyan, hogy tutira terméketlen nap, peteérésed akármikor lehet. Nekem pl. a ciklusom 26. napján volt peteérésem és akkor lettem babás :)
A megszakítás nem védekezés, de jobb mint a semmi, reménykedj, hátha megúsztad vagy ha még időben vagy szerezzetek 72 órás tabit.
Nem azzal van a gond, hogy elkap a hév, jogod van hozzá... Csak akkor ne itt nyafogj, hogy úristen, lehet-e, h terhes vagy... Igen, lehet.
Még egyszer megérteném, de hogy két egymást követő hónapban ilyen legyen... Ezek alapján nem ez volt az utolsó eset. Imádkozz, mást nem lehet mondani. Az, hogy gondolkodj előre, nyilván nem kivitelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!