Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló vagy gumi?
Van egy problémám ha gumit húz a barátnőm a farkamra nagyon gyengén teljesíttek az ágyban és gátlásos leszek tőle és sokszor lekonyul!Amikor nincs rajtam akkor egy lepedő akrobata vagyok de amikor rajtam van egy szerencsétlennek érzem magam....a baj az hogy a barátnőm nem akar fogamzásgátlót szedni.Nem tudom mit csináljak de így gumiban nem tudod teljesíteni úgy ahogy kellene...
Normális válaszokat légyszi!köszi
12:52 -es senki nem akarja ráerőltetni én is tisztában vagyok azzal hogy mit művelnek azok a sz.arok a nők szervezetével,de múltkor kipróbáltuk gumi nélkül és akkorát élvezett mint egy ház,amikor rajtam van akkor meg látom rajta hogy fele annyira nem élvezi a szexet,nem akarom hogy egy rohadt gumi tönkre vágja a szexuális életünket!!
Itt nem csak arról vanszó hogy nem érzek benne ugyan úgy,hanem neki sem tudom így azt az élményt és örömöt okozni mint gumi nélkül!!Nem akarom hogy tabláttát szedjen ugyanakkor...Nincs erre valami más megoldás??Kúp vagy valami ilyesmi??
Mi a büdö9s francnak írsz ki kérdést, ha el sem olvasod a válaszokat?
Leírtam két lehetőséget is, miért nem olvasol utána?
Spermicid+pesszárium
spermicid+megszakítás
84%-ban hasznos
Nem szánalmas már ne is haragudj,szocializálódni kéne.Nem tudom a gumipártiak melyik bolygóról jöttek vagy melyik céget képviselik itt,de pl:házasságban ha még nincs baba,és még várnak vele,ne kelljen már gumit használni
bakker.Szocializálódni kéne ezen a téren is.Persze kényszerből ne szedje senki ez alap.
Nem agresszív vagyok, hanem ideges, mert felidegesítenek a hülye, csőlátású emberek.
Egyébként ha nem tűnt volna fel, én voltam az egyetlen, aki hasznos választ adott a kérdésedre, úgyhogy örülnék, ha b*sztatás helyett inkább megköszönnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!