Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagy hormontartalmú foggátlók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hormontartalmú foggátlók a legbiztonságosabbak? Mitől függ ez?

Figyelt kérdés

ha nagyobb a hormontartalma az károsabb is? sokkal több és erősebb mellékhatások jelentkezhetnek?

nem vagyok jártas ebben a dologban, ezért kérdezem.

2011. okt. 14. 11:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, károsabbak. Az alacsony hormontartalmú is ugyanúgy véd.
2011. okt. 14. 11:05
 2/13 A kérdező kommentje:
azt olvastam, hogy régebben azért volt erősebb, hogy TÉNYLEG ne essenek teherbe a nők, ami a mostani hormontartalmú gyógyszerekre nem igaz. amilyen gyengék, olyan megbízhatatlanok is. Rengetegen írják, és mesélik, hogy nem hanyag szedés mellett estek teherbe. akkor erősebb vagy a gyengébb jobb?
2011. okt. 14. 11:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Én gyengét szedek több, mint 1 éve, sose volt baj belőle.Szerintem rendes szedés mellett teljesen megbízható.
2011. okt. 14. 11:22
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem biztonságosabb a nagy hormontartalmú gyógyszer. No lehet, hogy kevesebb az esély a teherbe esésre, de itt olyan picike számokról beszélünk, hogy nincs jelentőségük.

A szervezetet jobban megviseli, az biztos. Én yasminelle-t szedek, ez most a legalacsonyabb hormontartalmú gyógyszer. Sosem volt vele gondom. Szedd be időben, ne hagyj ki egy darabot sem, akkor nem lehet baj.

24/N

2011. okt. 14. 11:34
 5/13 anonim ***** válasza:
dehogy, azok nem jók, már nem is nagyon gyártanak olyanokat.. a kis hormonmennyiség is meggátolja a beágyazódást, szal ne idegeskedj azon.. sőt, jobban meguszod a dolgot, ha kicsi a hormontartalma..
2011. okt. 14. 14:04
 6/13 anonim ***** válasza:
nincs olyan h gyenge fogamzasgatlo.. a gyenge fogamzasgatlas az az ha nem védekezel.. :)
2011. okt. 14. 14:04
 7/13 anonim ***** válasza:

gyene =alacsony hormontartalmú

szokás szerint kössetek bele mindenbe -.-'

2011. okt. 14. 14:15
 8/13 anonim ***** válasza:
nem.. ez a 2 szó akkor se fedi egymást..
2011. okt. 14. 14:16
 9/13 anonim ***** válasza:
a lényeg h a kisebb hormontartalom nem jelent alacsonyabb hatekonysagot is egyben.. :)
2011. okt. 14. 14:17
 10/13 anonim ***** válasza:
mindenki tudja miről van szó, tehát nem kell itt okoskodni
2011. okt. 14. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!