Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mik a tapasztalataitok a Yaz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a tapasztalataitok a Yaz ( a Yasminelle uj valtozata ) tabival kapcsolatban?

Figyelt kérdés
rákerestem mar az ilyen kérdésekre, de mintha több rosszat olvastam volna, mint jót. allitolag nem lehet tőle hizni, mert nem nincs vizmegkötő hatása, vagy mar mi. irja a tajekoztatoban h hizásra hajlamosaknak nem ajanlott. en nem vok elhizva, de ha hizásra hajlamos lennék, az mar kiderült volna eddig, nem? 19 eves vok. egyedul 12 éves koromban szedtem fel jo par kilot, akkor sem voltam kövér, csak soknak neztem ki, mert előtte nagyon vekony voltam. ez a sulynövekedés a pubertas miatt volt. aztan leadtam oket, meg nőttem is. szerintetek hizni fogok a tabitol?
2009. ápr. 30. 09:42
 1/2 anonim válasza:
75%
én is ezt szedtem,több mint 1.5 évig nekem bevált nem hiztam töle és kevésbé volt fájdalmas a menstruációm,nagyon sok félét kipróbáltam elötte ami nem vált be mert vagy szédültem tölük vagy nagyon fájt a fejem,de ez bevált,ne félj töle mert egyébbként embere válogatja aki hajlamos a hizásra a tabi nélkül is hizhat,épp most hagytam abba 2 hónapja baba projekt miatt.
2009. ápr. 30. 17:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) akkor sok sikert a babahoz! :):)
2009. ápr. 30. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!