Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megeshet-e a barátnőm? (lent a sztori)
Minden hétvégén találkozunk a barátnőmmel. Tegnap este meg meg ma reggel is volt szex. Már tegnap az aktus után érezte, fáj a feje és a hasa is görcsölt. Kicsit bennem a félelem, hogy mi van, ha megesett (teherbe esett).
Védekeztünk persze gumival.
A bunkó válaszolók kíméljenek!!!!!
22:47
de te fiú vagy, lebuktatott a szóhasználatod. Hát azt meg is értem, ha férfikánt fáj a pocid egy különösen nagy f.asz után...
Benézted,mert nő vagyok. És a bunkóság kihozza belőlem az "állatot",bocsánat. Nem tudom,miért kell bántani egyből a maásikat.
23/LÁNY
Jaja, neten mindenki szép és okos.
Egyébként 34 éves férfi vagyok. Ráérsz ma este? :DD
Ha védekeztetek óvszerrel és nem szakadt el,nem nyúltatok hozzó spermás kézzel,nem fordítva vetted fel,nem vettél fel kettőt és az aktus első pillanatától a végéig rajtad volt,nem folyt ki mellette semmi,akkor nem lesz terhes.A fentebb felsoroltak miatt mondják azt,hogy az óvszer nem 100%-os.
Terhességről a beágyazódás utántól beszélünk,ami kb.7-10 nap.Utána kezd el termelődni a hcg hormon,ami a terhességi tünetekért is felelős.Vagyis azonnal szex után nem lesz senki terhes!A fejfájásnak és hasfájásnak ezer oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!