Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mikortól véd?
Figyelt kérdés
Belarát szedek már lassan három éve, nem rég volt egy egy hónapos kihagyásom, aztán megint újra kezdtem szedni. Most van meg a menzeszem és szerdán kell elkezdenem szedni a következő levelet. De el szeretném tolni egy nappal a menzeszemet. Akkor ha nem szerdán hanem csütörtökön kezdem el szedni, mikortól véd a gyógyszer?
Köszi a válaszokat!
2011. okt. 9. 18:55
1/5 anonim 

válasza:

A kockázatokról és mellékhatásokról ..
BETEGTÁLYÉKOZTATÓ! KEZELŐORVOS!
3/5 Mitmivan? 

válasza:

Nem tudom, más gyógyszert szedek és még sose próbáltam így összekavarni a dolgokat, de ha itt nem kapsz kielégítő választ akkor vannak fórumok ahol nőgyógyászok válaszolnak, vagy hívd fel a saját orvosod.
4/5 anonim 

válasza:

le van írva, hogy hogyan lehet eltolni a menzeszt...a 7 helyett 8 napos szünet nem opció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!