Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót ha szedek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót ha szedek nőhet tőle a mellem?

Figyelt kérdés
17 leszek ősszel, és naon kicsik a melleim, meg nem is kerekek, formásak
2009. ápr. 28. 21:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzásgátló a hormonokat befolyásolja és mindenkire másként hat. Van akinek a melle megnőhet, van aki meghízhat vagy éppen lefogyhat tőle, de nincs rá garancia hogy pont a melledre lesz hatással. Az is előfordulhat hogy nem lesz semmilyen mellékhatása.
2009. ápr. 28. 21:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A mostani, csökkentett hormontartalmú gyógyszereknek nincs ilyen hatása. Nekem most nőtt a mellem 25 évesen, amikor híztam egy-két kilót.
2009. ápr. 28. 21:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki a Diane35-öt. Én azt szedek jót tesz a bőrnek, azaz nem leszel pattanásos és nem hullik tőle a hajad na meg fogamzásgátlóként is használ. Én már azt szedek több mint fél éve. Mellem 2 mérettel nőtt tőle:D bár eddig sem volt kis mellem, szóval..elképzelheted, hatás az megvan, na meg a barátomnak is tetszik:D szóval szerintem használd azt:D
2009. ápr. 28. 21:59
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippet!:P és am bnőm szűz és ő is szedhetné "mellnövelő" célból?:D
2009. ápr. 28. 22:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásgátlót NEM szedünk mellnővelés céljából! Ez nem játék!
2009. ápr. 28. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis móka mi? Megnő melled is tőle, de király. Szerintem te nem sok mindent tudhatsz a hormonális fogamzásgátlókról, ha ilyen viccesen veszed! Egyébként meg ne örülj, mert csak addig lesz nagyobb a melled amíg szeded. Ha nem akkor egy idő után megint nem lesznek plusz hormonok a szervezetedben! Jól tennéd ha inkább tájékozódnál, és nem vihorásznál itt mert a többi mellékhatása nem olyan vicces!
2009. ápr. 28. 22:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még, egyébként sem azt szeded amit választassz, hanem amit felír neked az orvos... Mert őt tudja, hogy mi való...
2009. ápr. 28. 22:23
 8/12 anonim válasza:
100%
egyél pacalt majd meg nőnek ha meg nem akkor legalább jóllaktál :)
2009. ápr. 28. 22:23
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem a fogamzásgátlótól nő, hanem attól, hogy még fejletlen a szervezetetek és még kb. 23-25 éves korodig nő. Fogamzásgátlót nem azért szedünk, hogy nőjjön a mellünk! Amíg csak ilyen hülyeség miatt szedné a barátnőd, nem is nagyon ajánlom! Ha szedi, akkor legalább azért szedje amiért ki lett találva!
2009. ápr. 29. 17:13
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nottek egy picit es meg csak a masodik levelnel tartok.En ugyan nem vettem eszre de a parom szerint notte.
2009. ápr. 29. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!