Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyit késett az eseményutáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit késett az eseményutánitól a menzi?

Figyelt kérdés
nekem már lassan 1 hete görcsölget nagyon enyhén a hasam, és semmi más nem történt. csináltam ma tesztet 30. napnál vagyok most az előző menzi első napjától számolva. ilyenkor már kiszokta mutatni a reggeli vizeletből, ha esetleg baba van a dologban. de negatív lett. holnap megismétlem. de még halvány csík se volt, tehát szerintem nem vagyok terhes. az orvos annyit mondott, hogy igen, szokott késni és ennyivel elintézte (nem akart ezért megvizsgálni...). tehát titeket szeretnélek megkérdezni, hogy mik a tapasztalatok?
2011. okt. 5. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Még egy hétig várj, utána doki.
2011. okt. 5. 08:13
 2/4 A kérdező kommentje:
az eseményutáni 2 okból történik. mert nem védekezik valaki, vagy mert védekezett de mondjuk a gumi lecsúszott és benne maradt valakiben, esetleg kilyukadt. nem tudom milyen eshetőségek léteznek még. szerintem nem abból tanul az ember ha terhes lesz, hanem hogy tudja jól mit választ ezzel a gyógyszerrel(azaz hogy felborítja a hormonháztartást). én nem úgy vettem be, hogy fincsi cukorka. viszont inkább ez, mint egy abortusz. köszönöm a megértésed és a nagy segítséged.
2011. okt. 5. 08:19
 3/4 anonim ***** válasza:
-nekem talán 1-2 nap eltérés volt, de az is lehet h. kimarad most neked,mert mindnekinél másként hat. Ez nagyon erős hormon tabi szóval bármi előfordulhat.
2011. okt. 5. 08:27
 4/4 anonim válasza:
Nekem 1 napot késett. meg is lepődtem. de az nap amikor megjött nagyon görcsöltem azt hittem meghalok.. szerintem ne izgulj meg fog jönni. :)
2011. okt. 5. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!