Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14évesen fogamzásgátló tabletta? (Mit gondoltok erről, nem korai? )
Rendes választ szeretnél kapni? Többség azt fogja mondani, hogy "inkább menjél tanulni". Végülis, igazuk van. De ebben a mai világban már szinte divatnak számít, hogy valaki még gyerekként elveszítse a szüzességét. Ebbe nem lehet beleszólni. Ha csak arra kellene, hogy rendszeressé, kiszámíthatóbbá tedd a menzeszed, akkor meg teljesen felesleges, változni fog az még..
Nem is tudom, orvos egyáltalán felírná? Korodra való tekintettel nem hiszem.
Én 15évesen voltam nődokinál, mert nem jött meg egyszer (jelzem, szűz voltam!!!!), és kiderült, h cisztám volt. Felírt 1gyógyszert, amitől megjött, stbstb, kiderült h a ciszta nem komoly, és felírt fogamzásgátlótablettát. Kicsit ellenszenvezek vele, és már lassan 1éve szedem (jún.ban lesz 1éve h szedem és akkor le fogok állni), bár nekem valahogy feszültségmentesebb volt a szeretkezés a barátommal, mikor először megtörtént (100%-os védelem). Most pedig ott tartok, h kb 1hónapja elkezdett szúrni a szívem körül, és valószínű h a tabletta miatt (+ ne is soroljam fel h mennyi mellékhatása lehet még a szívzörejpanasz mellett...). Jól meg kell ezt gondolni.
Szóval ha azért szeretné szedni, mert modnjuk a barátja kitalálta, h nem akar óvszert húzni, akkor felesleges. Mondja a pasinak h fel is út, le is út, vagy gumi vagy sehogy.
Mindenesetre mondd meg a barátnődnek h beszéljen először az anyukájával erről, aztán pedig a nőgyógyásszal is.
Lehet, h most lepontoztok, mert "csak" 16 éves vagyok, de segíteni próbáltam.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!