Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges csak a gyógyszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges csak a gyógyszert felíratni, kivizsgálás nélkül?

Figyelt kérdés
Most készülök először nőgyógyászhoz és tudni szeretném lehet-e csak fogamzásgátló felíratás céljából bemenni anélkül,hogy mindenféle szűrést hajtana végre a nőgyógyász?
2011. okt. 4. 16:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Haha, te komolyan azt hitted, el tudod kerülni, hogy megvizsgáljanak, főleg ha nem vagy szűz és először játsz nőgyógyásznál? Az lesz az első kérdése, hogy volt-e már citológiai laborod az elmúlt 1 évben. Foggátló előtt kötelező a rákszűrés kicsiszívem, sajnos be kell terpesztened. Azt tényleg nem hagyják ki, a labort szokták letojni.
2011. okt. 4. 17:11
 12/18 anonim ***** válasza:

nem mutogatni kell magad, hanem a doki megvizsgál

rendszeres szexuális élet mellett minimum az évenkénti egy rákszűrés!!! az életed mentheti meg!

2011. okt. 4. 17:57
 13/18 anonim ***** válasza:
ezt soha nem fogom megérteni...ha ahhoz nagylány valaki, hogy fogamzásgátlót szedjen, akkor a vizsgálathoz is legyen már az...
2011. okt. 4. 19:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Figyelj.Most őszintén.Ha szexelni tudsz akkor nőgyógyászhoz ne félj elmenni.Megfog vizsgálni szerencsére és úgy írja fel a tablettát.Főleg hogy a családban volt trombózisos.Ugye nem szeretnél meghalni fiatalon egy gyógyszer miatt?Vagy mondjuk fél lábbal élni?Ezen gondolkodj.Ha meg nem vagy hajlandó megviszsgáltatni magad akkor használj gumit.
2011. okt. 4. 20:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja, Algopyrint
2011. okt. 4. 21:20
 16/18 anonim ***** válasza:

Sajnos rengeteg olyan dokki van, aki cseszik megvizsgálni a páciens, csak felírja a tabit.

Aztán ilyenekből lesz az, hogy, a leányzó trombózist vagy stroke-ot kap, esetleg májproblémája lesz, vagy épp nem indul újra a peteérése a tabi abbahagyása után.

Arról nem is beszélve, hogy bizonyos ráktípusokra hajlamosít a fogamzásgátló, és ha nem mész szűrésre, akkor szépen belehalsz, mert nem veszik észre időben.

Ne haragudj, de nagyon nagyon buta vagy, ha a szexre és a fogamzásgátlóra érettnek tartod magad, de arra nem, hogy elmenj orvoshoz. Ha régóta élsz szexuális életet, akkor talán nem ártana rákszűrésre menni. Nem tudom mennyivel kellemetlenebb beterpeszteni évente egysze4r az orvosnak, mint 30 évesen tolószékben ülni és a hasadon lógó zacskóba végezni a dolgod, túl lenni több műtéten meg egy kis kemón. Mert sajnos volt szerencsém ilyennel találkozni.

Fel lehetne fogni, hogy a rák manapság népbetegség. Nem lehet minden fajtáját megelőzni, de amit igen, az próbáljuk már meg.

Legyen eszed, és ha tablettát akarsz, akkor menj el orvoshoz egy ALAPOS ÉS NORMÁLIS kivizsgálásra. És ha volt a családban trombózis, akkor kérjél vizsgálatot arra is, hogy van-e örökletes hajlamod rá, mert ha igen, akkor eleve semmilyen hormontartalmú szert nem szedhetsz, mert igen kevéske idő alatt súlyos gondod lehet.

2011. okt. 4. 21:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Azért a "semmilyen hormon tartalmút nem szedhetsz" kijelentés falsch, mivel pl a Letrox egy pajzsmirigyhormont tartalmazó készítmény, ami nem befolyásolja a trombózis kialakulását. :P

De dobálózzunk csak vaktában a szavakkal. Mindenesetre nőgyógyászhoz menj el, kérj barátnődtől tanácsot kihez menj, aki korrekt, és akkor nem lesz annyira kellemetlen se. Én több nőgyógyásznál is voltam, és meglepetésemre a legtöbbje teljesen rendes és korrekt volt. Leszámítva azt a b.aromarcú magánorvost, aki engem se küldött el vérvételre, csak utólag sprinteltem gyorsütemben a házi orvosomhoz, hogy azonnal vizsgálja meg ezeket, mert nem lettem elküldve, csak rákszűrésre. Ő meg azt is megvizsgálta, amit nem kellett volna, olyan "jó hát az se volt még, vizsgáljuk meg azt is!" alapon, így derült ki, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. :D

2011. okt. 4. 22:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: Szerintem eléggé nyilvánvaló, hogy itt a hormontartalmú fogamzásgátlókra gondoltam, nem pedig egyéb hormonkészítményekre. De kössünk csak bele mindenbe...
2011. okt. 4. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!