Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek? Mi van iylenko...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek? Mi van iylenkor? Ügyelet és 72 órás tablettát írassak?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel lefeküdtem valakivel, de csak gumit használtunk, és egyszer elment, megtörölte magát, aztán kicsit később újból lefeküdtünk, de kiszakadt a gumi.

Mondott olyat a srác, hogy levegővel érintkezve a hímivarsejtek elpusztulnak.. ez tényleg így van? Mert ugye egy kicsi szünet volt a két szeretkezés között...

Ilyet találtam háziorvos gyanánt, egyszer vizsgált náthával.. ide elmehetek?

Általános Belgyógyászati Szakrendelés

Rendelési idő:

Dr. Osgyán Tibor: hétfő: 8.00-14.00, kedd: 8.00-15.00, szerda: 10.00-15.00, csütörtök: 8.00-15.00,

péntek: 8.00-13.00

Dr. Viktor Erika: hétfő: 9.00-13.00, péntek: 9.00-13.00

Előjegyzés a 06-30-2399710 telefonszámon.

2011. szept. 28. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%

1 Ha tudnád, hogy mi a terhesség, akkor tudnád, hogy nem vagy terhes MÉG!

2 háziorvos, belgyógyász, szemorvos, urológus, gyerekorvos, anyámkínja természetgyógyász nem írhat esemény utáni tablettát, csak a nőgyógyász

3 valaki meg srác...tartós kapcsolat nem divat?

4 a levegőn valóban elpusztulnak a hímivarsejtek, csak a pasas ondóvezetékében lévők nem

2011. szept. 29. 02:03
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell iylen bunkó stílusban válaszolni. Pár hónapja lett vége a tartós kapcsolatomnak, és mint már mondtam, a sráccal most jöttem össze. Nem írhatom azt, h a barátom, de mondjuk nem tudom miért nem írtam így.. mert úgy néz ki ez a legfőbb problémátok. De ha megnyugtat, tartósra tervezem ezt is. Továbbá nem azt írtam ki, hogy terhes vagyok, hanem feltételeztem, hogy ezen dolgok alapján, amik történtek, és leírtam, lehetek-e! A dolog lezárult, innentől tudom a teendőim, a normális válaszokat köszönöm, a parasztoknak meg kívánom, hogy legyen ilyen vagy hasonló gondja! Aztán majd érezzék, h miylen szar, ha valaki beszólogat.
2011. szept. 29. 20:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Jah, és nem CSAK a nőgyógyász írhatja ki.
2011. szept. 29. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!