Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Uristen mi lessz terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uristen mi lessz terhes vagyok?

Figyelt kérdés
pasimmal sexeltunk 1honapja azt monta megszakitja de kijot belolem valami feher. Utana kesett es a teszt pozitiv. Most mit tegyek. 14eves vok
2011. szept. 26. 18:37
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
tudja. O 21eves es akarja a gyereket de en nem!!!
2011. szept. 26. 19:08
 22/33 sas15 ***** válasza:
100%
te jó isten...hol is laksz pontosan? annak a helynek a közelébe se megyek többet-.-"
2011. szept. 26. 19:16
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

21 éves létére nem volt annyi esz hogy húzzon gumit??

Menjél abortuszra,de szerintem ne szüld meg ezt a gyereket.Még nagyon fiatal vagy hozzá.

14/F

2011. szept. 26. 19:16
 24/33 anonim ***** válasza:
93%

"kijött belőlem valami fehér" - hát gratulálok azt se tudod az mi?!(sperma)

a megszakítós eleve nem megoldás,mivel az előváladékban is lehet sperma,így terhes lehetsz,ha kicsi is rá az esélye,de,hogy a 21 éves fiú ne tudja... hát remélem a gyerek nem ilyen idióta lesz mint ti...

szép páros,gratulálok (Y)

anyudéknak jó,hogy elmondod... szerinted majd mit hisznek mitől nőtt meg a hasad?(ha már tudod,hogy megfog nőni)

anyudék nem olyan h*lyék mint te... azaz remélem...

az abortusz,igenis FÁJ...(nem tapasztalat)

h*lye vagy/voltál -.- ilyen sok h*lyét... pláne,ha párosodnak...

2011. szept. 26. 19:19
 25/33 A kérdező kommentje:
de azt mondta h szeret es h vigyaz ram. Nekem meg nemreg halt meg a tesom es szuksegem volt valakire
2011. szept. 26. 19:20
 26/33 anonim ***** válasza:
73%

Csak veled ne hozzon össze az ég!

Utálom az ilyen r*bancokat...

19:16-os voltam.

2011. szept. 26. 19:23
 27/33 anonim ***** válasza:
Mondd el a szüleidnek!Vetesd el!
2011. szept. 26. 19:38
 28/33 anonim ***** válasza:
81%

Mindenféleképpen mond el a szüleidnek, mert kellenek az abortuszhoz, nem vagy még 18. Minnél előbb, mert ha kicsúszol a 12 hétből akkor már nem lehet elvetetni. Az abortusz 30 000 ft körül van először elmész a nőgyógyászhoz, ő megvizsgál, utána elküld a család segítőhöz, ott majd megpróbálnak lebeszélni. Ha minden papír megvan, be kell fizetni a pénzt, majd előző este befekszel a kórházba mivel még nem szültél, felraknak egy tágítót ez picit kellemetlen. Másnap bevisznek a műtőbe, elaltatnak és 20 perc alatt kész vagy. Lehet, hogy még aznap este hazamehetsz, de másnap biztos. Fájni nem annyira fáj, inkább lelkileg szörnyen megterhelő.

A hasad ütögetésével ne próbálkozz, ugyan elvetélhetsz tőle de ez nagyon erős vérzéssel fog járni ergo a szüleid így is megtudják, hogy terhes voltál és előfordulhat olyan súlyos sérülés hogy soha többet nem lehet gyereked.

A saját véleményemet már nem írom le, megkaptad másoktól. Inkább minél előbb beszéljetek a szülőkkel.

2011. szept. 26. 19:55
 29/33 anonim ***** válasza:
.......... undorító ami megy mostanság.
2011. szept. 26. 19:58
 30/33 krvua ***** válasza:
100%
komolyan egy 21éves csákó egy 14éves kiscsajtól akar gyereket?2észlény....sok boldogságot.
2011. szept. 26. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!