Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uristen mi lessz terhes vagyok?
21 éves létére nem volt annyi esz hogy húzzon gumit??
Menjél abortuszra,de szerintem ne szüld meg ezt a gyereket.Még nagyon fiatal vagy hozzá.
14/F
"kijött belőlem valami fehér" - hát gratulálok azt se tudod az mi?!(sperma)
a megszakítós eleve nem megoldás,mivel az előváladékban is lehet sperma,így terhes lehetsz,ha kicsi is rá az esélye,de,hogy a 21 éves fiú ne tudja... hát remélem a gyerek nem ilyen idióta lesz mint ti...
szép páros,gratulálok (Y)
anyudéknak jó,hogy elmondod... szerinted majd mit hisznek mitől nőtt meg a hasad?(ha már tudod,hogy megfog nőni)
anyudék nem olyan h*lyék mint te... azaz remélem...
az abortusz,igenis FÁJ...(nem tapasztalat)
h*lye vagy/voltál -.- ilyen sok h*lyét... pláne,ha párosodnak...
Csak veled ne hozzon össze az ég!
Utálom az ilyen r*bancokat...
19:16-os voltam.
Mindenféleképpen mond el a szüleidnek, mert kellenek az abortuszhoz, nem vagy még 18. Minnél előbb, mert ha kicsúszol a 12 hétből akkor már nem lehet elvetetni. Az abortusz 30 000 ft körül van először elmész a nőgyógyászhoz, ő megvizsgál, utána elküld a család segítőhöz, ott majd megpróbálnak lebeszélni. Ha minden papír megvan, be kell fizetni a pénzt, majd előző este befekszel a kórházba mivel még nem szültél, felraknak egy tágítót ez picit kellemetlen. Másnap bevisznek a műtőbe, elaltatnak és 20 perc alatt kész vagy. Lehet, hogy még aznap este hazamehetsz, de másnap biztos. Fájni nem annyira fáj, inkább lelkileg szörnyen megterhelő.
A hasad ütögetésével ne próbálkozz, ugyan elvetélhetsz tőle de ez nagyon erős vérzéssel fog járni ergo a szüleid így is megtudják, hogy terhes voltál és előfordulhat olyan súlyos sérülés hogy soha többet nem lehet gyereked.
A saját véleményemet már nem írom le, megkaptad másoktól. Inkább minél előbb beszéljetek a szülőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!