Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit Tegyek? HELP! Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
a Batárommal megszakítással csináltuk, és most 3 napja késik a menzeszem. Megvagyok fázva elég rendesen... lehet attol késik vagy terhes vagyok? Nagyon félek2011. szept. 26. 12:09
1/17 napietus 

válasza:

Gyurcsók úr szabin van. vegyél tesztet.
2/17 anonim 

válasza:

Megvan a valószinűsége igen,hogy terhes lettél..de sosem szabad elsietni a dolgokat! Vegyél 1 tesztet,és meglátod! De még ha az is pozitiv lenne,akkor vegyél másikat...ha az is pozitiv,akkor viszont irány az orvos!
3/17 A kérdező kommentje:
Én már nem is tudom mit csináljak annyira félek. Nagyon nem kéne hogy terhes legyek, tudom felelőtlenek voltunk már meg is bántam nagyon.
2011. szept. 26. 12:13
4/17 anonim 

válasza:

Elmondanád, miért lett volna olyan kurv@ nehéz felhúzni egy gumit???
Dugni már felnőtt vagy, de gondolkodni még gyerek???
5/17 A kérdező kommentje:
Ebbe ne menjünk bele. Meg a lebaszás se hiányzik.
2011. szept. 26. 12:15
6/17 anonim 

válasza:

Kezdjetek el gondolkozni egy néven.
7/17 A kérdező kommentje:
16 évesen nem akarok gondolkozni a nevén ...
2011. szept. 26. 12:34
8/17 BlackSword 

válasza:

A stressztől is késhet... Előbb nyugodj meg, aztán vegyél egy tesztet... Aztán beszélj a sráccal, és legközelebb védekezzetek...
9/17 napietus 

válasza:

na gratulálok...mindegy, tesztet vegyél. orvoshoz meg mindenképp el kell menned, ha már szexelsz. évente egyszer kivizsgálásra (rákszűrés stb.).
10/17 anonim 

válasza:

16 évesen nem kéne széttenned a lábaidat... Pláne, hogy még a védekezésre is cseszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!