Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytathatom a tabit?
végre egy értelmes válasz! köszi :))
és neked utánna ,mikor 2 hónapig szedted a tabit,utánna jobban megvolt ugye? :S csak mert nekem így is nagyon megvan,lés félek,hogy még jobban meglesz.. a pecsételés mit jelent meg az áttöréses vérzés? mire számítsak? megjönni rendesen nem jöhet meg ugye?
előző vagyok. igazából nekem amióta szedem iszonyatkevés van mindig, akkor sem tapasztaltam, hogy több lenne. bár ez szerintem gyógyszer és személyfüggő. a pecsételő vérzés az általában a legelején szokott lenni, mikor először kezdessz el gyógyszerszedni. keveset, és rendszertelen időközönként vérzel. NAGYON keveset.
ha mindent a leírtak alapján csinálsz, akkor biztos, hogy nem fog megjönni. az előfordulhat hogy pecsételő vérzésed lesz, de ez ugytudom függ a hormonmennyiségétől is a gyógyszernek. :) remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!