Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Folytathatom a tabit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytathatom a tabit?

Figyelt kérdés
szóval arról van szó,hogy a hétvégén megfog jönni a bajom,és holnap venném be az utolsó tabit,csakhogy a hétvégén jobb lenne ha nem jönne meg,mert versenyem lesz,és ráadásul olyan helyen,ahol ki se tudok menni wc-re.. és nekem meg aztán fél óránként cserélnem kell :S arra gondoltam,hogy folytatom a tabit,és eltolom a menzeszem.akkor tuti hogy nem jönne meg,vagy van rá
2011. szept. 25. 19:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Betegtájékoztató elővesz, vérzés eltolása bekezdés elolvasása, boldog mindenki.
2011. szept. 26. 13:53
 2/12 A kérdező kommentje:
aha,marha okos vagy.. azt hiszed ez nekem nem jutott eszembe? csakhogy nem az anyanyelvemen van írva..
2011. szept. 26. 16:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor google.hu a barátod.
2011. szept. 26. 16:36
 4/12 A kérdező kommentje:
ha nemtudsz normálisan válaszolni,akkor fogd be,köszcsá.:)
2011. szept. 26. 19:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Basszus most a google-t nem tudod használni vagy a tájékoztató mondatait nem tudod értelmezni?
2011. szept. 26. 19:28
 6/12 A kérdező kommentje:
basszus ha elolvasnád az előzőeket,akkor megkapnád a választ te paraszt!
2011. szept. 27. 16:38
 7/12 A kérdező kommentje:
marha buták vagyok.Tudtommal ez az oldal pont arra van,hogy megkérdezhessem,nem tőletek,hanem normális intelligens emberektől :) ha meg csak ilyen tahók tudtok lenni,akkor minek szóltok hozzá? ez itt nem a feszültséglevezető intézmény :)
2011. szept. 27. 16:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Azt írtad, hogy nem az anyanyelveden van írva. Beütöd a google-ba a gyógyszer nevét, és első találatra kiadja a gyógyszer tájékoztatóját magyarul!

Ha meg a szöveget nem tudod értelmezni, akkor menj vissza az alsós évfolyamba!

2011. szept. 27. 16:55
 9/12 A kérdező kommentje:
hát te hülye vagy! Mit gondolsz ha nem az anyanyelvemen van akkor szerinted magyar gyógyszer? írd be a googleba,hogy Maitalon antikoncepcia,te nagyon okos :D nemtudom kinek kéne visszamennie alsóba..
2011. szept. 27. 17:27
 10/12 anonim válasza:

szia:) majdnem minden fogamzásgátló betegtájékoztatójában ez áll: A menstruációs ciklus késletetése: Mit kell tudnia?

Még ha nem is javasolt, a menstruációs ciklus (a megvonásos vérzés) késleltetése lehetséges, ha a tablettamentes periódus helyett egy új csomag Yasminelle szedésével folytatja a második csomag végéig. A második csomag szedése alatt előfordulhat pecsételés (vércseppek vagy foltok) vagy áttöréses vérzés. A szokásos 7 napos tablettamentes periódust követően folytassa a következő csomag szedésével.

Kérheti orvosa tanácsát, mielőtt a menstruációs ciklus késleltetése mellett dönt.

A menstruáció első napjának megváltoztatása: Mit kell tudnia?

Ha az utasítások szerint szedi a tablettákat, a menstruációja/megvonásos vérzése a tablettamentes héten fog kezdődni. Ha meg kell változtatnia ezt a napot, ezt a tablettamentes periódus rövidítésével (de nem hosszabbításával!) teheti meg. Ha például a menstruációja általában péntekenként kezdődik, és ezt keddre (3 nappal korábbra) akarja változtatni, az új csomagot a szokásosnál 3 nappal korábban kell elkezdenie. Ha nagyon lerövidíti a tablettamentes periódust (például 3 napra vagy rövidebbre), előfordulhat, hogy nem jelentkezik vérzés ebben a tablettamentes periódusban. Ezt követően pecsételést (vércseppecskéket vagy foltokat) vagy áttöréses vérzést észlelhet.

Ha nem biztos benne, hogy hogyan járjon el, kérjen tanácsot orvosától.

azért a yasminellét másoltam ki, mert én azt szedek, késleltettem is már vele, és be is vált ez a módszer (: sok sikert a versenyedhez :)

2011. szept. 27. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!