Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Befolyásolja-e a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befolyásolja-e a fogamzásgátló hatását a kamilla?

Figyelt kérdés
Kötőhártya gyulladásom van és kamillával mosom a szemem. Befolyásolja-e a fogamzásgátlót a kamilla?
2009. ápr. 26. 09:52
 1/8 anonim válasza:
10%

Igen. be.

főleg ha magadra kened és el sem fogyasztod...bár elfogyasztva szarabb lenne.

tudtad hogy ha foggátlót szedsz, akkor nem lehet inni tejet? és zöldségeket enni? mert csökkenti a hatását?

2009. ápr. 26. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Olvasd el a tájékoztatót.
2009. ápr. 26. 11:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez az oldal azért jött létre, hogy megosszák a felvetődött problémákat és tanácsokat adjanak azoknak, akik nem biztosak egy-egy kérdésben. Nem azért, hogy idétlen válaszokkal félrevezessék őket. Megköszönném ha a moderátor figyelne ezekre. Köszönöm.
2009. ápr. 26. 18:06
 4/8 anonim válasza:

Én pedig megköszönném az oldal szerkesztőinek, ha nem engednék feltenni a butábbnál butább kérdéseket.

Meg, ami rajt van a tájékoztatón, neten, stb.

akinek meg annyi esze nincs h ihat -e teát foggátló mellett az ne szedje....az nem is tudom...

2009. ápr. 26. 18:45
 5/8 A kérdező kommentje:
A betegtájékoztatón NINCS rajta. Ha rajta lenne szerinted feltettem volna a kérdést?
2009. ápr. 26. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Valljuk be, ez tényleg hülye kérdés, de a válasz nem, természetesen nem befolyásolja.
2009. ápr. 26. 20:35
 7/8 anonim válasza:
Szerinted ha befolyásolná, nem lenne rajta a tájékoztatón??
2009. ápr. 28. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem hülye kérdés,ugyanis sok tea befolyásolja a foggátló hatását. Pl cickafark teát sem lehet inni,több helyen is azt írták orvosok hogy nem ajánlják fogamzásgátló mellett,mert csökkenti a hatását. Pl az orbáncfű is erősen befolyásolhatja,sőtt attól még el is lehet vetélni,ha vi ezt nem tudja.

A kamillával nem tudom mi a helyzet,de egyáltalán NEM hülye kérdés az biztos!!!

2009. máj. 30. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!