Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abortuszon kívül máshogy is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortuszon kívül máshogy is el vetélhet a baba?

Figyelt kérdés
Lehetséges terhes vagyok. Ha az lennék, akkor nagyon nem szeretnék abortuszt. Szerintem máshogy is elvetélhet a magzat.
2011. szept. 22. 20:16
1 2 3 4
 21/32 lockstock ***** válasza:
54%

a.) A fogamzásgátló tabletta 99.9 %-os védelmet nyújt, pontosabban a statisztika szerint 1000 nő közül, akik ezt a módszert használják 1 éven keresztül, csak 1-2 esik teherbe. Másrészről aki ennyire nem akar gyereket az használhat egyszerre több módszert is. Jah, akinek kényelmetlen bogyót szedegetni, vagy gumit húzni vagy akár mindkettőt az ne sírjon, ha állapotos lesz. Mellesleg megjegyezném, hogy a mi időnkben még rohadtul nem tanítottak semmit a védekezésről, mégsem esett teherbe néhány év alatt sem a párom. Persze a felelősségtudatot és intelligenciát nem kapsz ált suli alsó tagozatában sem.

b.) bizonyítsd, hogy nincs Isten!

c.) sem a Te tested, sem másé nem nyomorodik meg, mert állapotos leszel, nem tudom, hogy honnan veszed ezt a marhaságot. A trendi női magazinok és a tv agymosása helyett bátran ajánlanám neked, hogy olvass el egy jó könyvet és ne a sok szarral foglalkozz, amit eléd pakol a gyár.

d.) Különbséget kell tenni a közt, aki felelőtlenül teherbe esik és abortuszt szeretne és a közt, aki egészségügyi okból nem vállalhat babát. A kérdező ezt nem írta le.

e.)Tudod a tetteink következményét viselnünk kell. Aki fél a fájdalmas szüléstől és ezért elveteti a babát, annak el kellene intézni, hogy a f*sztól is féljen. Ajánlom figyelmedbe a Hetedik című filmet. Az elképzelésem valami hasonló lenne. Mellesleg érzéstelenítést is lehet kérni, a császármetszést pedig altatásban végzik, már messze könnyebb a helyzet, mint pl 100 évvel ezelőtt, úgyhogy emiatt ne sírj!

f.) Mi a különbség? Semmi! Mindene meg van annak a magzatnak, amid neked is megvan, leszámítva az élettapasztalatot és 1-2 képességet. A szervei kifejlődtek, érzékeli a külvilágot és bizonyos mértékben még kommunikál is a külvilággal. Amíg az anya testében van, addig magzatnak hívják, csak a ti abortusz pártiak azzal nyugtatjátok magatokat,hogy nem babának hívja az orvostudomány, ezért semmi baj nincs az abortusszal. Ha igazatok lenne, nem alakulna ki a nők többségénél az úgynevezett abortusz alatti szindróma (post-abortion syndrome). A nő ugyanis tudat alatt érzi tett súlyát és depresszióssá válik.

Gyenge érvek! Ha vitázni akarsz, legyenek érveid, de ahhoz még kicsi vagy csíkos hasú és vagyontalan.

Egy oldal érdekességképpen így a végére:

[link]

2011. szept. 25. 08:36
 22/32 anonim ***** válasza:

válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:13

örülök hogy ezt kivételként írtad, mivel én sem érzem felelősségválalásnak ha valakit megerőszakolnak...

szerintem az se felelőtlenség, ha valaki annak ellenére szeretne sexelni, és élvezni az életet, hogy gyereket nem akar...mert ugye az egyetlen 100% os megoldás a cölibátus.

igen a tabi majdnem 100%, és milyy érdekes hogy csak a nők szedik, a férfiak miért is nem kedves 22/F? jah, hogy ti nem akartok a hormonos tabi miatt mellékhatásokat, már étem, persze logikus, szívjon a nő, végülis csak ő lehet terhes...

de azonkívül, úgy látom nem érted miről beszéltem.

az élősködőt nem úgy értem hogy eltart, és beláttam hogy csúnya ezt rámondani... de olvasgasd egy kicsit ezt:

[link]

majd megérted, ha nem sajnállak, mivel férfi vagy, nem fogod soha megtudni milyen ha nem a tiéd a saját tested...

2011. szept. 25. 23:12
 23/32 anonim ***** válasza:
78%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:34

"

de az olyan emberek akikből hiányzik az empátia,a segítőkészség, a megértés,más emberek iránti tisztelet,szeretet

"

itt magadról beszélsz, mert nem tudod elfogadni, hogy vannak nők, akik védekeztek (vagy nem is akarták a sexet) és mégis terhesek, de ezt az idegrendszerük nem képes elviselni...lehet hogy láttad a néma sikolyt, de azt nem láttad, hogy világszerte hány nő szenved pl attól, hogy nem akar gyermeket, de pl a férj igen, ezért kénytelen is megszülni, vagy a hasonló helyzetek...hidd el, erről is lehetne forgatni egy szép kis megható filmet, csak ez z oldal már ugye senkit nem érdekel, mert az a természetes ha egy nő szül...nyilván..biztos neked van igazad, én meg bek*phatom mint feminista aki egyenjogúságot kérne, de épp a nőktől nem kapja meg..

2011. szept. 25. 23:17
 24/32 anonim ***** válasza:
52%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:36

a)

szedj te hormont, ha tönkre akarod tenni a szervezeted már fiatal korban, éss húzz gumit ha nem akarod élvezni, azt amit az élvezetért csinálsz (nyilván ha kéne védekezni, én is ezek közül választanák, de tudod nem csak a nő védekezhet...)

b)

mindig azt illik bizonyítani aminek a létezését álítod, ha nem hiszed menj el bármilyen természettudományos szakra.

c) gátmetszés, hormonzavar, gerincferdülés, terhescsíkok, tág hüvely, növekedett hízási hajlam, terhesség utáni depreszió, vérnyomásingadozás...

olvassgass utána.

d)

létezik pszihés egészségügy is.

e)

nem a szülés miatti félelem a fő, hanem az az idő amit terhesen tölt el, holott nem akarja ezt. pszichológia, kedves, pszichológia.

f)

érdekes, hogy a tojásban lévő kiscsibét sem dédelgeted.

mellesleg egy ember, az agyától lesz ember, aki szenved a terhesség miatt, már minimum 13 év élettapasztalatot gyűjtött, a magzat, nullát, az agya kb egy ha már írtam, kiscsirke szintjén van (és ne gyere a lélekkel, amég nem bizonyítottad a létezését fizikai képletekkel.)

2011. szept. 25. 23:26
 25/32 anonim ***** válasza:
57%
utóirat, ha továbbra is istennel jösz, és azzal hogy nem az enyém a testem, légyszives ezt a beszélgetést az ezotéria témakörben folytassuk.
2011. szept. 25. 23:28
 26/32 anonim ***** válasza:
17%
23.17,nem magamról,elmondtam a véleményem nekem mindegy ki akar és ki nem akar gyereket,de én sosem mennék abortuszra akkor meggondolnám ha az orvos mondaná valamelyikünk életébe kerülne,ugyanis van egy kisfiam akit nem hagynék itt,na tőlem te elmehetsz 60szor csináld a te lelked és tested,de rohadtul bántó ha azt hallom még nem is él nem ember csak sejthalmaz meg élősködő
2011. szept. 26. 08:35
 27/32 lockstock ***** válasza:
0%
Gyere vissza és mesélj majd a saját testedről és az elmeállapotodról 10 év múlva 2-3 abortusz után. A körtét akarod az almával összehasonlítani, egyszerűen lehetetlen tovább lépni ebben a vitában. Belősz olyan dolgokat, mint egy 14 éves, ezzel nem tudok mit kezdeni. Olyan gyengék az érveid, hogy az ok-okozat összefüggéseket sem érdemes rajtuk levezetni. Nem is idegelem fel magam rajtad. Kívánok sok-sok védekezés nélküli szexet, hogy élvezd az életet, majd viseld a tetteid következményeit! Én offolok.
2011. szept. 26. 21:29
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

@A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 23:12

Inkább nem mondok vélemény rólad, mert törölnék a moderátorok.

"örülök hogy ezt kivételként írtad, mivel én sem érzem felelősségválalásnak ha valakit megerőszakolnak..." Sajnos a nemi erőszak többsége a nők hibája. Lehet hüledezni, meg anyázni, de igy van. Van egy oldal, ahol ilyen eseteket irnak le az áldozatok. Beleolvasgattam. Csak az utolsó (lehet azóta már nem az, elég ha beirod a gugliba: megeroszakoltak) posztot emlitem, ahol a tinicsaj elmegy bulizni egyedül, leissza magát részegre, hogy nem is emlékszik, hogy került ki egy padra egy tük idegen sráccal, aki bevágta neki a lompost. Persze mégcsak nem is ellenkezett, segitségért sem kiáltott mondván, hogy essünk túl rajta, ha már igy alakult. Utána meg pityergett, hogy hát őt megerőszakolták. Talán nem kellett volna hullarészegre igya magát és elmenni egy vadidegennel. Mellesleg a csajnak még barátja is volt. Csak én látom úgy, hogy a csaj morálisan nem igazán volt a helyén? Persze, igen. Szemét dolog egy csajt kihasználni. A pasi is hibás, nagyon is. Az ilyet ütném. De ha a lányok jobban vigyáznának, mit csinálnak, kevesebb lenne az ilyen eset is. Józanul is lehet szórakozni, csoportban.

"szerintem az se felelőtlenség, ha valaki annak ellenére szeretne sexelni, és élvezni az életet, hogy gyereket nem akar"

A szex velejárója a gyerek. Ha nem akarsz gyereket ne szexelj. Ha szexelni akarsz vállald a felelősséget, hogy jöhet a gyerek. Ilyen egyszerű. Amiért mindenkivel kefélsz, ne csoró gyereked igya meg a levét. Mellesleg az abortusz sem valami egészséges dolog, sőt nagyon is veszélyes. Erre is kellene gondolni. Persze ehhez megint felelősségtudat kellene.

"a férfiak miért is nem kedves 22/F? jah, hogy ti nem akartok a hormonos tabi miatt mellékhatásokat, már étem, persze logikus, szívjon a nő, végülis csak ő lehet terhes..."

Nem ártana visszaülni az iskolapadba biológiaórákra, úgy 5-6.-os szinten. A nők egy petesejtet képezi az ivarsejtet, mig a férfiaknál ez a szám több millió. Azért nem létezik férfi fogamzásgátló mivel lehetetlen több millió ivarsejtet megfékzeni. Mig egy petesejtet azért könnyebb. Ez elég logikus nem? Ehhez akkora dózisu hormon kellene, amit nem viselne el a szervezet. Amúgy nem értem mit rinyálsz a tabletta miatt, ha helyesen használod nincs mellékhatása, a mai készitmények annyira kevés hormont tartalmaznak, hogy az nem veszélyes. :) De ezeket nő létedre mégiscsak jobban kellene tudnod, nem? Inkább olvass utána a dolgoknak. Idiótán meghalni elég szégyen. :)

Szerintem te nem érted miröl beszélek. Attól, hogy egy törvénycikk feloldoz a felelősség alól, morálisan elég buktató az abortusz.

"nem fogod soha megtudni milyen ha nem a tiéd a saját tested..." Látom, te úgy kezeled a magzatot, mint egy tumor.

Sajnállak, de komolyan. Az ilyenek miatt tart ott a világ, ahol.

2011. szept. 27. 08:10
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:10

bocs még nem olvastam végi, csak az elsőre reagálnék, mert elég diszkriminatív

mert ugye mi van ha egy férfi leisza magát a sárga földik, mert mittudomén, szeretné elfelejteni hogy a hétköznapokban verik vagy bármi... az lesz hogy tajrészeg, és a haverok hátbaveregetik hogy milyen férfias..

mi van ha egy nő iszik bánatában, vagy bármiért?

egy ri*banc és az ő baja ha megerőszakolják...

elmondanám, hogy akor se lenne senkinek joga megerőszakolni, ha mesztelenül beleülnék az ölébe, mert alapvető emberi elvárás, hogy ne támadd meg a kiszolgáltatottat, és az hogy valaki szép, vagy kihívó, vagy vagy teszem azt nem is ivott, csak beteg, és elájul az utcán még nem ok az erőszakra

2011. szept. 28. 13:37
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

végigolvasva pedig...

létezik férfitabletta,csak nem használják...keress rá googlen..tudod a barátod.

vagy lehet kondommal járkálni ha tervezel valamit egy csajjal.

de itt a másik oldal is hogy ugye azt mondod, hogy ha sex van készülj a babára...

nemrégiben egy magazinműsorban leadtak egy riportot egy nővel, aki kómába esett (vagy valami komoly gondja lett nem tudom már mi, de nagyon komoly gondja lett) a fogamzásgátlóktól. olyan volt a szervezete, hogy ez rá így hatott.

szóval ezen a sex--> baba elven, majd mond már meg a barátnődnek ha van, hogy ha hormont szed és kómába esik, akkor erre számíthatott volna, és ne rinyáljon, mert rá van írva a dobozra, hogy lehetnek mellékhatások. na ez pont ugyan olyan.

2011. szept. 28. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!