Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortuszon kívül máshogy is el vetélhet a baba?
Megpróbálom sorban cáfolni az eddig elhangzottakat.
Nem lehet elvetélni:
- 72 órás tablettától
- fogamzásgátlótól
- repülő úttól
- rozsdás szögtől :P
A házi praktikákba bele lehet halni és a spontán vetélésbe is,ha nem kerül az anya kórházba. Ma Magyarországon nincs más megoldás csak az abortusz és az örökbeadás.És természetesen az értelmesebbeknek a megfelelő védekezés mielőtt szexelnek.
mellesleg az abortusz után is leginkább azért esnek depreszióba, mert a keresztény közösség azt sulykolja beléjük, hogy ez gyilkosság
tájékoztatásul közlöm, nem az.
a babának nincs saját teste, egyedül nem életképes...olyan mint a kiscsirke a tojásban...nem kisbaba, nem kis élet, csak kezdemény, egy élősködő (bármily csúnya szó is) más testében, és annak a testnem a tulajdonosának, joga van rendelkezni a saját testéről...ha jól emlékszem, ez alapvető emberi jog, és semmi esetre sem bűntény vagy gyilkosság. pont.
"Kedves" utolsó!
Az írásodból eleve látszik, hogy kb. a 8 általánost sem végezted el, de ettől most tekintsünk el. Tájékoztatnálak, hogy az általad említett "élősködő" szíve 6. héttől elkezd verni, megmozdítja a karját, fejlődik az agya. 8 hetes korában már kialakult az "élősködő" egyéni ujjlenyomata. Mozog, tud mosolyogni, reagál a külvilág ingerei pl. a zenére. Az, hogy az anyára van utalva csak egy dolog. De egy teljes ember! És nem amiatt esnek depresszióba, mert a keresztény világ ezt sulykolja beléjük, hanem mert ők is érzik a döntésük súlyát. Egyébként meg, ha a 21. században egy nő arra lusta, hogy védekezzen a különböző módszerek közül valamelyikével, akkor bizony kutya kötelessége kihordani a babát. A magadfajták akik azt vallják, hogy az én testem és azt csinálok vele, amit akarok, erős tévedésben vannak. Ugyanis akkor a tied valami ha te magad teremtetted vagy megkerested a rávalót. Te teremtetted saját magad? Szerintem nem, vagy csak akkor, ha te magad vagy az Isten. A tested kölcsönkaptad, semmi jogod a benned fejlődő másik élet létéről dönteni! Mint ahogy a születés után sincs! Kívánom neked, hogy soha a büdös életben ne legyen gyermekáldásban részed, mert rohadtul nem érdemled meg!
25/F voltam
a) egy védekezési módszer sem nyújt 100%-os védelmet (általánossuli alsó tagozat)
b) bizonyítsd hogy van isten
c)az én testem, és nagyon nem tetszik hogy megnyomorítanál, lehet neked könyű elviselned 9 hónapot, én már egészségügyi okokból sem bírnám.
c) tanuld már meg mi a külömbség a magzat, és a baba közt...tudom egyetemi szintnek tűnik, de nem az.
d) azután beszélj, hogy beteg vagy, nem akartál babát, mégis ki kellet hordanod, és végigcsinálnod egy kockázatos császármetszést, vagy egy k*rvafájdalmas szülést, csak mert ez a 21.századi társadalom nem engedélyezi az abortusz X hónapos kor felett, utána beszélhetünk, addig nem igazán vagyok kíváncsi az ilyen szánalmas érvelésre, hogy nem én teremtettem a testem, szerintem jogom van élni, és azt kezdeni az életemmel amit én akarok, és ha a 9 hónap nyűg nem tartozik ebbe bele, az sajnálom, de nem a te problémád, és soha nem is lesz az.
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:43
Én támogatom az abortuszt, de csak az olyan gyökért gazdatestek miatt, mint amilyen te is vagy. Főleg azért, mert olyan szüők mellett felnőni akik úgy vélekednek a saját gyerekükről, mint egy élösködő nem egy álom felnőni, nekem elhiheted. Én inkább vetesse el a magzatot, mint megnyomoritson egy másik életet is a saját nyomorúságával. Az olyan esetekről, meg nem is beszélve, amikor diszkóbalesetként, erőszak vagy értlenség, felelőtlenség miatt fogan meg a magzat. A nem várt gyerek, mindig is nemvárt marad, inkább vetetessenek el, mint egy életen keresztül érezzem, hogy még a saját anyám sem akar.
Az hogy élösködőnek tekintesz egy magzatot, mert nem képes önálló lenni, hát szánalmas. Szóval ezek szerint 18, de lehet, hogy még tovább is, sőt én a 22 éves korom ellenére is parazita vagyok, mert nem vagyok önálló, a szüleim tartanak el egyetemistaként? Már pedig addig te is parazita vagy mig bármilyen szinten fügsz a szüleidtől. :) Szüés után sem képtelen a gyerek többre, mint magzatként. Nem képes önállóan táplálni magát, gondolkozni, rendbe rakni magát, még jó pár évig. Ezek szerint számodra a gyerek csak egy parazita. Hát nem lennék a gyereked. :)
Abban igazad van, hogy egyik fogamzásgátló módszer sem 1oo százalékos, bár én a tablettáról úgy tudom, hogy az, ha helyesen használják, mert aki igy esik teherbe ahhoz elég nagy balf@sznak kell lennie. Ha egyedül nem is, de kombinálva a többivel 0 az esélye, hogy teherbe ess. Ritka az olyan, hogy a bármilyen eszköz miatt legyél terhes, inkább a felelőtlenség és a tudatlanság az, ami a legtöbb teherbeesést okozza. Persze mindig könnyebb háritani a felelősséget.
Abban igazad van, hogy jood van rendelkezni a saját tested felett. Csak ha vendéget hivsz magadhoz, akkor az iránt is felelősséggel tartozol. GOndoskodnod kell róla, stb. Igy van ez a magzattal is. Onnantól, hogy megfogant te tartozol felelősséggel iránta, mindaddig mig nagykorú nem lesz, már ha lesz. A te döntésed, az ő döntése is. Ami felelősség. Az abortusszal általában a nők csak háritanak. Mégpedig a felelőtlenségüktől akarnak megszabadulni. Felelősség teljes ember nem esik lépten-nyomon teherbe mindeféle emberrel. Felelősség teljes ember nem jut el addig, hogy döntenie kelljen egy másik életről, ha mégis akkor nem a saját érdekeit helyezi előnybe, hogy jaj de szar lesz neki, kilenc hónapig és a szüés, de fog fájni. Önző, felelőtlen dög vagy. Szerintem. :)
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!