Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abortuszon kívül máshogy is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortuszon kívül máshogy is el vetélhet a baba?

Figyelt kérdés
Lehetséges terhes vagyok. Ha az lennék, akkor nagyon nem szeretnék abortuszt. Szerintem máshogy is elvetélhet a magzat.
2011. szept. 22. 20:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%
most komolyan kérdezed, hány éves vagy? minek szexelsz? miért nem védekezel? könnyű mindenkivel lefeküdni aztán abortuszra rohangálni....
2011. szept. 23. 04:15
 12/32 anonim ***** válasza:
48%
Abortusz.... http://www.youtube.com/watch?v=nh-z4COwP9o&feature=share Ha más lehetőség nincs, akkor SE AZ ABORTUSZ!!! Szüld meg, és add örökbe. Tudod hány ember próbálkozik, hogy legyen babája? Akinek meg megadatik az csak úgy eldobja magától...Máshogy is elvetélhetsz, spontán mondjuk. De ha te csinálsz neki valami akkor az már bűncselekmény. Nézd meg a videót, és majd csak a legvégső esetben gondolj az abortuszra.
2011. szept. 23. 08:24
 13/32 anonim ***** válasza:
83%

Megpróbálom sorban cáfolni az eddig elhangzottakat.

Nem lehet elvetélni:

- 72 órás tablettától

- fogamzásgátlótól

- repülő úttól

- rozsdás szögtől :P

A házi praktikákba bele lehet halni és a spontán vetélésbe is,ha nem kerül az anya kórházba. Ma Magyarországon nincs más megoldás csak az abortusz és az örökbeadás.És természetesen az értelmesebbeknek a megfelelő védekezés mielőtt szexelnek.

2011. szept. 23. 09:29
 14/32 anonim ***** válasza:
88%
kedves abortuszellenes válaszoló, hidd el én ha tudnák meg linkelnék nekled olyan videókat, hogy hogyan nyomorított meg embereket a 9 hónapnyi hormonális zavar, csak sajnos ugye a nők senkit nem érdekelnek, ezért nem is készül róluk felvilágosító videó..de NEM vagyunk két lábú inkubátorok.....
2011. szept. 23. 18:02
 15/32 anonim ***** válasza:
76%

mellesleg az abortusz után is leginkább azért esnek depreszióba, mert a keresztény közösség azt sulykolja beléjük, hogy ez gyilkosság

tájékoztatásul közlöm, nem az.

a babának nincs saját teste, egyedül nem életképes...olyan mint a kiscsirke a tojásban...nem kisbaba, nem kis élet, csak kezdemény, egy élősködő (bármily csúnya szó is) más testében, és annak a testnem a tulajdonosának, joga van rendelkezni a saját testéről...ha jól emlékszem, ez alapvető emberi jog, és semmi esetre sem bűntény vagy gyilkosság. pont.

2011. szept. 23. 18:05
 16/32 lockstock ***** válasza:
30%

"Kedves" utolsó!

Az írásodból eleve látszik, hogy kb. a 8 általánost sem végezted el, de ettől most tekintsünk el. Tájékoztatnálak, hogy az általad említett "élősködő" szíve 6. héttől elkezd verni, megmozdítja a karját, fejlődik az agya. 8 hetes korában már kialakult az "élősködő" egyéni ujjlenyomata. Mozog, tud mosolyogni, reagál a külvilág ingerei pl. a zenére. Az, hogy az anyára van utalva csak egy dolog. De egy teljes ember! És nem amiatt esnek depresszióba, mert a keresztény világ ezt sulykolja beléjük, hanem mert ők is érzik a döntésük súlyát. Egyébként meg, ha a 21. században egy nő arra lusta, hogy védekezzen a különböző módszerek közül valamelyikével, akkor bizony kutya kötelessége kihordani a babát. A magadfajták akik azt vallják, hogy az én testem és azt csinálok vele, amit akarok, erős tévedésben vannak. Ugyanis akkor a tied valami ha te magad teremtetted vagy megkerested a rávalót. Te teremtetted saját magad? Szerintem nem, vagy csak akkor, ha te magad vagy az Isten. A tested kölcsönkaptad, semmi jogod a benned fejlődő másik élet létéről dönteni! Mint ahogy a születés után sincs! Kívánom neked, hogy soha a büdös életben ne legyen gyermekáldásban részed, mert rohadtul nem érdemled meg!

25/F voltam

2011. szept. 24. 19:18
 17/32 anonim ***** válasza:
60%

a) egy védekezési módszer sem nyújt 100%-os védelmet (általánossuli alsó tagozat)

b) bizonyítsd hogy van isten

c)az én testem, és nagyon nem tetszik hogy megnyomorítanál, lehet neked könyű elviselned 9 hónapot, én már egészségügyi okokból sem bírnám.

c) tanuld már meg mi a külömbség a magzat, és a baba közt...tudom egyetemi szintnek tűnik, de nem az.

d) azután beszélj, hogy beteg vagy, nem akartál babát, mégis ki kellet hordanod, és végigcsinálnod egy kockázatos császármetszést, vagy egy k*rvafájdalmas szülést, csak mert ez a 21.századi társadalom nem engedélyezi az abortusz X hónapos kor felett, utána beszélhetünk, addig nem igazán vagyok kíváncsi az ilyen szánalmas érvelésre, hogy nem én teremtettem a testem, szerintem jogom van élni, és azt kezdeni az életemmel amit én akarok, és ha a 9 hónap nyűg nem tartozik ebbe bele, az sajnálom, de nem a te problémád, és soha nem is lesz az.

2011. szept. 25. 01:42
 18/32 anonim ***** válasza:
56%
21/N voltam, de sztem ez k*rvára nem számít...
2011. szept. 25. 01:43
 19/32 anonim ***** válasza:
39%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:43

Én támogatom az abortuszt, de csak az olyan gyökért gazdatestek miatt, mint amilyen te is vagy. Főleg azért, mert olyan szüők mellett felnőni akik úgy vélekednek a saját gyerekükről, mint egy élösködő nem egy álom felnőni, nekem elhiheted. Én inkább vetesse el a magzatot, mint megnyomoritson egy másik életet is a saját nyomorúságával. Az olyan esetekről, meg nem is beszélve, amikor diszkóbalesetként, erőszak vagy értlenség, felelőtlenség miatt fogan meg a magzat. A nem várt gyerek, mindig is nemvárt marad, inkább vetetessenek el, mint egy életen keresztül érezzem, hogy még a saját anyám sem akar.

Az hogy élösködőnek tekintesz egy magzatot, mert nem képes önálló lenni, hát szánalmas. Szóval ezek szerint 18, de lehet, hogy még tovább is, sőt én a 22 éves korom ellenére is parazita vagyok, mert nem vagyok önálló, a szüleim tartanak el egyetemistaként? Már pedig addig te is parazita vagy mig bármilyen szinten fügsz a szüleidtől. :) Szüés után sem képtelen a gyerek többre, mint magzatként. Nem képes önállóan táplálni magát, gondolkozni, rendbe rakni magát, még jó pár évig. Ezek szerint számodra a gyerek csak egy parazita. Hát nem lennék a gyereked. :)

Abban igazad van, hogy egyik fogamzásgátló módszer sem 1oo százalékos, bár én a tablettáról úgy tudom, hogy az, ha helyesen használják, mert aki igy esik teherbe ahhoz elég nagy balf@sznak kell lennie. Ha egyedül nem is, de kombinálva a többivel 0 az esélye, hogy teherbe ess. Ritka az olyan, hogy a bármilyen eszköz miatt legyél terhes, inkább a felelőtlenség és a tudatlanság az, ami a legtöbb teherbeesést okozza. Persze mindig könnyebb háritani a felelősséget.

Abban igazad van, hogy jood van rendelkezni a saját tested felett. Csak ha vendéget hivsz magadhoz, akkor az iránt is felelősséggel tartozol. GOndoskodnod kell róla, stb. Igy van ez a magzattal is. Onnantól, hogy megfogant te tartozol felelősséggel iránta, mindaddig mig nagykorú nem lesz, már ha lesz. A te döntésed, az ő döntése is. Ami felelősség. Az abortusszal általában a nők csak háritanak. Mégpedig a felelőtlenségüktől akarnak megszabadulni. Felelősség teljes ember nem esik lépten-nyomon teherbe mindeféle emberrel. Felelősség teljes ember nem jut el addig, hogy döntenie kelljen egy másik életről, ha mégis akkor nem a saját érdekeit helyezi előnybe, hogy jaj de szar lesz neki, kilenc hónapig és a szüés, de fog fájni. Önző, felelőtlen dög vagy. Szerintem. :)

22f

2011. szept. 25. 08:13
 20/32 anonim ***** válasza:
60%
könnyű addig pofázni az abortuszról "kedves 21L) amíg magad nem kerülsz abba a helyzetbe,neked az érzelmi intelligencia szinted sztem = a 0val,a te életed viszont a megfogant magzat nem a tied,ergó nem ölheted meg,de majd ha odajutsz rájössz,egy 9-10 hetes magzatnak van keze,lába,orra,mozog olyan mintha lekicsinyítettük volna egy kifejlett 9 hónapos baba uh képét,él mozog,érez,de akik úgy vélekednek mint te inkább ne legyen gyerekük,de akkor ne is szexelj,inkább vegyél erény övet,amúgy tényleg olyan mintha a 8általánost sem végezted volna el,lehet egyik védekezési módszer sem 100% mert ott van az 1-2%,de kicsi az esélye,nem kell szexelni ah nem akarsz gyereket,én mindig mondom a 12-16 éves tiniknek akik itt állandóan szexelnek,hogy ne csinálják mert benne van a pakliban,senkinek sincsen joga más életééről,haláláról dönteni,képzeld én hiszem,hogy van Isten,mert van ha kinyitnád a szemed,gondolkoznál,nem duzzognál,és nem csak magad lenne fontos észre vennél dolgokat,mitől félted a tested ha nem is szültél,képzeld nekem van egy kisfiam és akármennyire sem volt a terhesség a szülés könnyű,nem csinálnám vissza,de az olyan emberek akikből hiányzik az empátia,a segítőkészség, a megértés,más emberek iránti tisztelet,szeretet és az egoizmusuk már már az eget verdesi csak sajnálni,és szánni tudom,mert sohasem lesznek boldoguk
2011. szept. 25. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!