Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedése okozhat meddőséget?
Figyelt kérdés
Van rá akár egy pici esély is?2011. szept. 19. 14:39
1/5 napietus válasza:
mondják, de ilyenről még nem hallottam. gondolj bele: a fogamzásgátló olyan hormonhatású készítmény, amit MINDEN NAP be kell venni ahhoz, hgy hasson. van, aki mellette is terhes lesz, mert pl. pár napig hasmenése volt és nem alkalmaztak kieg. védekezést.
2/5 anonim válasza:
Velem megtörtént.Azóta,hogy nem szedem,nincs menstruációm,peteérésem (évek óta).Hogy kinek milyen esélye van rá,azt nem lehet megmondani,de azt igen,hogy létezik ilyen és kár tagadni,hogy ez nem károsíthat.
3/5 napietus válasza:
második: lehet, hogy sajnos amúgy is lett volna ilyen gond, csak a gyógyszer miatt nem vetted észre, hiszen megvonásos vérzésed volt.
4/5 A kérdező kommentje:
úristen, igazán sajnálom hogy ez történt veled :S
én egyszer már abbahagytam a szedést 1 évre (nem sokáig szedtem előtte, kb fél évig), és abban az 1 évben ugyanolyan normális volt a menstruációm. akkor engem nem fenyeget ez a veszély ugye?
most megint szedem 1 éve nagyjából, és még egy jó ideig nem tervezem abbahagyni
2011. szept. 19. 14:49
5/5 anonim válasza:
Mielőtt elkezdtem szedni a vérzésem rendszeres volt,sohja nem volt vele gondom.Korábban óvszerrel védekeztem,így nem is volt semmi,ami befolyásolhatta volna.Gyereket szerettünk volna a párommal,ezért kivizsgáltattuk magunkat mind a ketten.Teljesen egészséges voltam,rendszeres peteéréssel.Aztán meghalt a férjem és így a gyerek dolognak is vége lett.Később megismerkedtem a mostani férjemmel,akivel fogamzásgátlót használtunk védekezés céljából.Miután úgydöntöttünk,hogy babát szeretnénk abbahagytam a fogamzásgátlót.Azóta sem volt vérzésem.Befeküdtem egy magánklinikára is,ahol a peteérésemet vizsgálták,de sajnos semmi.Nagyon sok mindent megtettem azért,hogy újra egészséges legyek,de nincs siker.Nem vagyok pco-s és papírom van róla,hogy évekkel ezelőtt egészséges voltam.Ezt megszívtam és ha tehetném,soha többé nem szednék fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!