Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye nem vagyok terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Ma kellett volna megjönnie reggel de nem jött..fogamzásgátlót szedek,volt h nem fél8kor hanem fél11kor vettem be,de gondolom ez nem baj,mert ennyi még belefér.viszont késeltetnem kellett..szóval kezdem az elejétől.

végé lett egy levélnek és szedtem a következő levél első hetét mert épp akkor voltunk nyaralni a barátommal.utána jött egy gyógyszermentes hét, meg is jött rendesen.most bevettem a maradék két hetet és ma kellett volna megjönnie..ugye nem lehetek terhes? minden nap bevettem..légyszi nyugtassatok meg!

2011. szept. 15. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, csak összekeverted a ciklusodat, és így tuti hogy nem fog időre megjönni.
2011. szept. 15. 14:57
 2/9 A kérdező kommentje:
de ugyanúgy a szünetmentes 7 utáni első napon kell bevennem a következő levelet ugye? nagyon remélem, hogy holnapra már megjön.
2011. szept. 15. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem éri meg a parát ez az egész késleltetés dolog. Csak felborította nálad is a jól kialakult rendet. És igenis fontos, hogy ugyanakkor szedd be a gyógyszert, mert ezzel segítesz a szervezetednek abban, hogy visszaálljon. Én pl beállítottam a telefonomat, hogy jelezzem mindíg, amikor be kell vennem. Azon is sok múlik, hogy az utolsó tablettát mikor vetted be, amikor mindíg szoktad, vagy anál később, mert ha később, akkor ez is lehet oka a késésnek. Egyik ismerősőm pl ezzel szabályozta, hogy mikor jöjjön meg neki, ha hamarabb akarta, hamarabb vette be, ha késleltetni akarta később. De ez is csak 1-2 nap. Szerintem csak akkor kezdj el aggódni, ha a héten továbbra sem jön meg. A késleltetések rendesen meg tudják zavarni a dolgokat, és nekem is mondta a dokim, hogy csak akkor csináljam, ha tényleg nagyon muszáj, és max 2-3-szor egy évben. Remélem segítettem valamelyest. :)

20/L

2011. szept. 15. 15:01
 4/9 A kérdező kommentje:
az utolsót pontosan vettem be.vagyis úgy emlékszem.Először késeltetettem, soha nem csináltam azt, hogy hamarabb v később jöjjön meg,de most kellett,mert nem lett volna jó h ha tengerparton vagyok és ott jön meg.Köszi a válaszokat,ha holnap reggel se jön meg akkor elvégzek egy tesztet.Ami remélhetőleg kimutatja, hogy nem vagyok terhes.
2011. szept. 15. 15:05
 5/9 Szőkevagyok,nemhülye ***** válasza:
Én fogamzásgátló mellett lettem... De szerintem te nem vagy az.
2011. szept. 15. 16:06
 6/9 A kérdező kommentje:
és hogy lettél fogamzásgátló mellett? már hallottam én is,hogy lehet mellette az lenni..hogy ha kihagysz pár napot akkor? amúgy most jött meg,szóval megnyugodtam :)
2011. szept. 15. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Na látod, a teszt meg még úgyis megatív lett volna szerintem akármi van. Asszem 2 hetet kell várni a teherbeesés után :P
2011. szept. 15. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Többször elolvastam,de nekem ez nem világos.

Bevettél egy teljes levelet,aztán nem tartottad meg a 7 napos szünetet,hanem tovább szedted a következő levél első 7 szemét.Utána tartottad meg a 7 napos szünetet és a 8.napon újra elkezdted szedni a fogamzásgátlót,de itt már csak 14 szemet vettél be és most megint szünetet tartasz?

2011. szept. 15. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Te úgy szedted be a gyógyszert, hogy egy levél plusz egy hét, egy hét szünet, és utána még beszedsz 2 hetet? Vagy hogyan? :S Ha késleltetni akarod, akkor az egész hónapot végig kell szedni. Nem szabad a hetek között szünetet tartani. Csak magaddal cseszel ki.
2011. szept. 17. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!