Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Symiciáról Yasminelle-re váltás? Mennyire okozhat gondot?
Ha a gyógyszertárban azt mondták ugyanaz a hatóanyaga,akkor szedd az újat és ha megvan a régi megszokott gyógyszered,akkor váltsd ki és szedd tovább azt.Nem hinném,hogy nagyon megkavarna bármiben is,hisz a hatóanyag ugyanaz.Azonban ha nagyon bizonytalan vagy hívd fel a nőgyógyászodat,vagy menj el. puszi
24/L
Azért nincs a gyógyszertárban Symicia, mert két gyógyszergyár pere megy, és addig bevonták a gyógyszertárakból. Nekem a dokim mondta ezt. Azt mondta ha van elegendő tabim 1-2 hónapra akkor nem lesz gond, mert addig talán lezajlik ez a vita. De ha nem jutnának dűlőre, akkor felírja a Yasminelle-t, ami ugyanaz mint a Symicia csak kicsit drágább. Szóval ez a helyzet.
Amúgy én csak azt nem értem...Hogy volt itt egy kérdező, aki azt kérdezte hogy nem-e lehet abból gond, hogy bevonták a Jangee nevü fogi gátlót, mert valami gáz van vele és felírták neki helyette a Yasminelle-t, mert hogy ugyanaz a hatóanyag stb. De ha a Jangee-t bevonták, mert valami baj van vele, akkor az ugyanolyan hatóanyagú Yasminelle-be nincs benne az a bizonyos káros cucc???
Aggodalomra semmi okod, mivel ugyanolyan, mintha a Symiciát szednéd, mert ugyanaz a kettő, csak más cég gyártja, meg drágább a Y.
Tehát nem kell aggódnod egy kicsit sem :D Egyébként én is ezt kaptam S. helyett tegnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!