Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dienille fogamzásgátló 16 évesen, vagy 'szenvedjek'?
Amikor megjön mindig nagyon görcsölök. Sokszor suliba se tudok menni, és egész nap csak fekszek. Voltam dokinál is és felírta a Dienille fogamzásgátlót(élek nemi életet is).
Sok olyat olvastam, hogy nehéz "leállni" róla, és utána megse jön, vagy épp 2 hetente van..
Itt gyakori kérdéseken olvastam pont ma, hogy egy 16éves lánynak is ezt írták fel. És teljesen elment a kedve a szextől, így a párkapcsolata is megromlott. És 7hónap után akart leállni róla.
Igazából nem szeretném még a szervezetemet ilyen gyógyszerekkel tömni, de az se jó szerintem, ha folyamatosan fájdalomcsillapítókon és görcsoldókon élek.
Amúgy már nagyon sok gyógyszert kipróbáltam: AlgoFlex M, No-spa, Meristin, Troparin, most jelenleg a Béres fájdalom csillapító használ csak, de ettől mindig hányingerem lesz. Flectort is szoktam inni.
Valami ötlet, tanács? Szerintetek mit tegyek?
Köszönöm a válaszokat!
en nem szednem, nem egeszseges egyik sem, nekem nagy fajdalmaim vannak, de inkabb beveszek egy gorcsoldot, nekem is elment a kedvem a szextol mikor szedtem, pedig eleg nagy "etvagyu" vagyok. abba hagytam inkabb, most faj, es parazok mindig hogy terhes leszek, de akkor jobb erzes tudnom, hogy egeszseges vagyok
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!