Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlzott higénia úgy halottam ártalmasabb mint amennyit használna?
neem, dehogyis vagyok, de remélem, hogy sikerül meggyógyulnod, úgyhogy ha minden okés lesz, majd írsz?:))
szóval:megveszed a dolgokat, 1. nap elkezded a kúrát:
nemtom, én nem időpontokhoz csináltam, hogy akkor 1x reggel 8-kor egyszer délben 1x négykor, hanem mikor hogy alakult
kezdés: beraktam az irrigátorba (zuhany) egy jódtablettát, ráöntöttem vizet (mert mindig szívtam vele, hogy kipezseg, ha először a vizet raktam bele utána a tabit), ha kipezsegte magát, rájött a 2. bordáig a víz. Rátettem a tetejét, beültem a kádba és először a zuhanyrózsával kimostam magam belül (csak víz), utána fogtam az irrigátort és a kb 1-2 decinyi jódos vizzel miközben forgattam a kütyüt, belülről kifelé haladva kimostam magam, illetve a külső részen is megmostam. Ezután kimásztam a kádból:) én a lactacidot (megnéztem, lactacid femina plusz - természetes védelem intim irritációk esetén:)) a napi utolsó (3.) zuhany után használtam kívülre. ezt két napig csinálod, napjában háromszor
ezzel (2 nap alatt) megvolt a fertőtlenítő kúrád.
következő nap ugyanez az eljárás, csak a laktózos pezsgőtablettával. zuhannyal kimostam magam, utána jött az irrigálás, napi utolsó után pedig a lactacid. Ez is 2 napig tart (tehát ez az egész össz 4 nap, 6-6 kezelés)
ha túl vagy a 4 napon, 5. nap után már max csak lactacid, de én csak 1x használom, és nagyon vigyázz, nehogy még csak véletlenül is lekerüljön szappan/tusfürdő, akármi... nekem már a jódos után enyhült amúgy a fájdalmam, no, de remélem neked is beválik:)) sok sikert:)))
(ja, fontos: ne felejtsd el a napi 3 kezelést, mert írja a tájékoztató is, hogy ha kimarad véletlenül is 1, akkor kezdheted elölről az egészet)
A párodat se felejtsd el lekezelni, mert akkor yoyozhattok egyet! Sima canesten spray-vel fujja be (páromnak az vált be, mert nem keni el máshova a spórákat meg a kezére se kerül se a krémből se a gombából). 3 hét alatt elmúlt, csak sajna addig nem voltunk együtt.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!