Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Akinek spirálja van, mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek spirálja van, mennyi idő alatt szokott hozzá a szervezete?

Figyelt kérdés
Pont két hete (menzesz alatt) tetettem fel és ma újra vérzek. Még nem vészes, csak szeretném tudni ki mit tapasztalt. Sok közti vérzés előfordulhat, amíg megszokja a testem?
2011. szept. 7. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem volt közti vérzésen, elhúzódó vérzésem volt 3 cikluson keresztül, 10-12 napra tolta ki, de azóta semmi gondom nincs vele, lassan 1,5 éve van fent, kevesebb lett a vérzésem, mint spirál nélkül volt, kevésbé is görcsölök
2011. szept. 7. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem volt közti vérzés, de először 10 napig volt meg, ez állítólag normális. A doki szerint ha elhúzódik a vérzés, szedjek Rutascorbint, ez vény nélkül kapható és lerövidíti a vérzést, erősíti a hajszálereket, lényegében C-vitamin. 3*2 db-ot. Ja, és nekem nem hormonos spirálom van.
2011. szept. 7. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az enyém sem hormonos. Gold Lily
2011. szept. 7. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
első vagyok, nekem is gold lilly van
2011. szept. 7. 14:42
 5/5 anonim válasza:
100%
Szia!Nekem is a fent említett spirálom van.6 hónapig volt elhúzódó vérzésem,pecsételés is az elején,azt mondta a doki ez normális.1 éve van fent a vérzés 5 napra csökkent,de 2 nap ebből iszonyú erős.Szinte nem tudom elhagyni a lakást sem.Előtte nem volt ilyen gondom.De már megszoktam,viszont ez a 2 nap kellemetlen:(
2011. szept. 7. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!