Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor hogy szedjem? Van-e olyan, hogy valaki nem szedhet fogamzásgátló tablettát, mert nem bírja a szervezete?
Figyelt kérdés
Ma telik le a Lyndinette 20 tabletta utolsó darabja, és ez volt az első hónap amikor szedtem, előtte sem szedtem még tablettát soha!! De a tabletta miatt barnás folyásom alakult, és mindennap jelentkezik, nem múlik el. A dokim mondta, hogy újat szedjek, felírta a gracial-t, de ezt mikor kezdjem el szedni? Holnap jön meg a menszeszem, az nap, vagy csak ha már elmúlt?? Köszi a segítséget!!2009. máj. 7. 17:30
1/4 anonim válasza:
én nem ezt a gyógyszert szedem de az első hónapba nekem is volt barnázásom majdnem végig. én a helyedbe végig szedném az előző gyógyszert, ha egyéb tüneted nem volt mellette. A szervezetednek is kell idő amíg megszokja a gyógyszert, lehet hogy több, lehet hogy kevesebb.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, és köszi, hogy írtál! A gond az, hogy ennek elvileg már el kellett volna múlnia, ahogy írtad az elején lehet ilyen barnásodás, de a doki szerint váltanom kell, mert ez így nem okey. És muszáj azt csinálni, amit ő mond, mert vissza kell mennem egy hónap múlva! :) Szóval elkezdem az újat, de mikor?? Mennyi idő kell neki, hogy elkezdhessem a régi után??
2009. máj. 7. 19:03
3/4 anonim válasza:
Ez a kérdész már bennem is felmerült, milligesztett szedtem barnázás 6hónap után ...váltás, most stodettet szedek. Szóval nekem az mondta a dokim, h szedjem végig az előző tabit hagyjak szünetet és mintha nem történt vna semmi elkezdem az újat szedni ugyan abban az időpontban mint a másikat. Remélem segítettem. Sok sikert.
4/4 anonim válasza:
Annyi eszed miért nem volt, hogy a dokid megkérdezd? Amúgy a betegtájékoztatóban is le szokták írni, mit kell csinálni váltáskor. Az is fura számomra, hogy 1 levél után váltanod kellett...3 hónap, mire megszokja a szervezet, neked meg rögtön mást írt...
Én is Lindynettet szedek (4. levél!) és nem bírja a szervezetem. Mégse kaptam másik gyógyszert. Felírt egy 5. levelet is és csak aztán kapok másikat, pedig több a mellékhatás, mint a jótékony hatása a tabinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!