Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért van ez? Nagyon kevés a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Nagyon kevés a vérzésem, szinte csak barnázok, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
3 hónapja szedek fogamzásgátlót. eddig mindkét gyógyszerszünetben a 3. napon jött meg és elég sok vérrel. Ebben a hónapban ugyanugy megjött a 3. napon, de az elején szinte csak barnáztam, aztán volt egy kicsit több vér is, de nem túl sok. a gyógyszert mindig időben szedtem, csak néhány szem fájdalomcsillapitot vettem be mellette, antibiotikumot nem és hányni sem hánytam. Akkor mitől lehet hogy most ilyen a vérzésem? Terhességre nem gyanakszom mert mindig jól szedtem, vagy szerintetek van esélye? esetleg fertőzéstől? vagy csak most állt be ilyenre a vérzésem a tabletta hatására? köszön a válaszokat.:)
2011. szept. 5. 17:02
 1/4 anonim válasza:
szerinted mi tudjuk ?? elég idegesítő h a vérzési problémáival szinte minden lány idefordul. menj el nőgyógyászhoz, ha már fogamzásgátlót szedsz gondolom ez nem probléma.. kül is többet tud mondani mint mi látatlanba...
2011. szept. 5. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Van akinek el is áll a tablettától. De ha megnyugtat, kérdezz meg egy nőgyógyászt!
2011. szept. 5. 20:12
 3/4 balog0 válasza:
De az is lehet h csak sógorostól jött :D
2011. szept. 22. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:
tesztelj, utána meg beszélgess a nőgyógyászoddal
2011. szept. 22. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!