Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lehet a gond? Miert barnazok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond? Miert barnazok?

Figyelt kérdés
szombaton volt 1 hete hogy elkezdtem szedni Yasmin fogamzasgatlot a menzim 2. napjan vettem be barnazok neha nem sok de jon belolem es a menzim se volt normalis mielott szedtem volna a gyogyszert teszteltem es negativ lett azota nem :( mi lehet a baj a parom belem elvezett mar jo parszor a hetvegen :( miert barnazok? mas mellekhatas nincs se hanyinger sem semmi egyeb
2011. ápr. 4. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok biztos benne hogy minden fogamzásgátló egyformán kezd el működni,de nekem annó a lindynette20 még azt írta hogy 1 hónapig kell szedni és utána alakul ki a védelem addig olyan mintha nem is védekeznél. Írtad hogy egy hete szeded. Ez csak észrevétel tudom nem ez volt a kérdés.

Az hogy barnázol, azért van mert még nem szedted egy hónapon keresztül,és mivel írtad hogy nem rendszeres meg összevissza hülyén menstruálsz,ez még az "eredeti gyógyszer nélküli" menszeszed.

Remélem érted:S(próbálok érthetően fogalmazni.

A lényeg hogy nyugi, ha nem estél teherbe a hétvégi manőver után, akkor a következő mensivel nem lesz gond.

2011. ápr. 5. 03:37
 2/3 A kérdező kommentje:
de eddig mindig normalis 28. napos ciklusom volt es 6napos menzim..ebben a honapban is megjott viszont nem ugy..csak barnaztam :) azert is vettem be 2ik napon :-??
2011. ápr. 5. 05:49
 3/3 anonim ***** válasza:
esetleg még arra tudok gondolni hogy megbolygatta a hormonháztartásod és ezért,de szerintem menj el dokihoz és nézesd meg magad,nehogy nagyobb baj legyen:)biztos ami biztos:)
2011. ápr. 8. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!