Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex o. b. -val, lehetek terhes?
eppen haviztam es bennem maradt az o.b., nem volt szandekos csak nem zavart senkit, a baratom belem engedte.lehetek terhes?
legyszives csak az irjon aki normalisan tud erre a kerdesre valaszoni
Szétbarmolhatja a tampon a méhszájat, plussz can esélye a terhességnek is.. Ha nem fake, fordulj nőgyógyászhoz..
(Ha fake akkor is, de akkor inkább pszichológushoz, mert viccnek elég rossz lenne...)
haver, én erre annyit mondok hogy mekkora a csávónak hogyha az obval együtt is befér???
O.b mini??? a csávónak is??
Igen.
Nem értem, mostanában az a divat fogamzásgátlás terén, hogy mindenki akkor szexel amikor épp vérzik? Amellett, hogy (szerintem ) gusztustalan, egészségtelen is. A nyitott méhszáj megnöveli a fertőzés lehetőségét, úgy annál inkább, hogy közben még a tampon is bent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!