Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Másnak felírt fog. Gátló szedése?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak felírt fog. Gátló szedése?

Figyelt kérdés

Unom, hogy már 2 hónapja nem kapok időpontot a körzeti nőgyógyihoz. Sikeres ember nem vagyok, nincs 10.000-m magándokira.

Jártam anno már nődokinál, de immár tablettát akarok szedni...

De elegem van, hogy hetente telefonálok az általuk megadott napon "mert akkor tuti tudnak adni időpontot, de most sok a munkájuk". Bahh!!!

Nővérem hasonló alkat, mint én. Ő lindynettet szed.

Arra gondoltam kiíratok a háziorvossal az ő nevére, de én váltom ki és kezdem el szedni (ma van mensim első napja, még jó lenne...).. Tájékoztató úgyis van benne, olvasni meg tudok.

2011. szept. 2. 08:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

19:35-ös vagyok.

Én a Lipótvárosi Egészségügyi Központba járok, internetes előrejegyzés van, bejelölöd a neked jó időpontot és mehetsz. De ha sürgős ügy v először mész időpontot se kell kérni. Én Dr. Czikmántoryhoz járok, nem túl beszédes, de jól végzi a dolgát, ingyenes.

2011. szept. 3. 00:04
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti + utolsó: lakhelyem / kerületemtől függetlenül mehetek oda? Tuti ingyenes?? Mert kivizsgálás + tabifelírás kellene nekem...
2011. szept. 3. 19:11
 13/13 Baba-Cica válasza:
Tuti hogy lakhelytől függetlenül mehetsz, mert barátnőm még csak nem is Pesti és ideiglenes lakcíme sincs itt! :) És az is bizti, hogy fizetni sem kell! Csak betegkártyát vigyél! :)
2011. szept. 3. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!