Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak felírt fog. Gátló szedése?
Unom, hogy már 2 hónapja nem kapok időpontot a körzeti nőgyógyihoz. Sikeres ember nem vagyok, nincs 10.000-m magándokira.
Jártam anno már nődokinál, de immár tablettát akarok szedni...
De elegem van, hogy hetente telefonálok az általuk megadott napon "mert akkor tuti tudnak adni időpontot, de most sok a munkájuk". Bahh!!!
Nővérem hasonló alkat, mint én. Ő lindynettet szed.
Arra gondoltam kiíratok a háziorvossal az ő nevére, de én váltom ki és kezdem el szedni (ma van mensim első napja, még jó lenne...).. Tájékoztató úgyis van benne, olvasni meg tudok.
19:35-ös vagyok.
Én a Lipótvárosi Egészségügyi Központba járok, internetes előrejegyzés van, bejelölöd a neked jó időpontot és mehetsz. De ha sürgős ügy v először mész időpontot se kell kérni. Én Dr. Czikmántoryhoz járok, nem túl beszédes, de jól végzi a dolgát, ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!