Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Másnak felírt fog. Gátló szedése?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak felírt fog. Gátló szedése?

Figyelt kérdés

Unom, hogy már 2 hónapja nem kapok időpontot a körzeti nőgyógyihoz. Sikeres ember nem vagyok, nincs 10.000-m magándokira.

Jártam anno már nődokinál, de immár tablettát akarok szedni...

De elegem van, hogy hetente telefonálok az általuk megadott napon "mert akkor tuti tudnak adni időpontot, de most sok a munkájuk". Bahh!!!

Nővérem hasonló alkat, mint én. Ő lindynettet szed.

Arra gondoltam kiíratok a háziorvossal az ő nevére, de én váltom ki és kezdem el szedni (ma van mensim első napja, még jó lenne...).. Tájékoztató úgyis van benne, olvasni meg tudok.

2011. szept. 2. 08:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Felelőtlenség! Előbb ki kell vizsgálnia, hogy egyáltalán szedhetsz-e tablettát, különben nagyon súlyos gondjaid lehetnek tőle!
2011. szept. 2. 08:52
 2/13 napietus ***** válasza:
100%
állj a sarkadra, vagy adnak időpontot bármelyik nőgyógyászhoz a kórházban, vagy felhívod a főorvost. másnak felírt gyógyszert nem szedünk, se fog.gátlót, se szívgyógyszert stb.
2011. szept. 2. 08:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó, csak aztán majd ne gyere sírni, hogy mitől van migréned, trombózisod, miért híztál 15 kilót 2 hét alatt és miért vérzel 3 hete egyfolytában.
2011. szept. 2. 08:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ne csinalj ekkora baromsagot.. nem irathatsz ki csak ugy, és nem is fogja felirni a doki.. mert aztan ha elmegy a nővéred, akkor mit fog mondani? hupsz, egyszerre szed 2 dobozzal is?? vagy?? mellesleg ehhez kell vérvétel is meg 1 csomó vizsgalat..
2011. szept. 2. 15:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Én most fogom abbahagyni a lindynettet, 4 évig szedtem, de vizsgálat nélkül kaptam az orvostól, aki persze annyit kérdeztt vagyok e allergiás vmire? és ennyi, meg sem említette, hogy migrénes nem szedhet fog. gátlót. Egy éve olyan szintű migrénem lett, hogy élni sincs kedvem. Nagyon gondold meg.
2011. szept. 2. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha budapesti vagy bármelyik nőgyógyászatra el lehet menni, én se a körzetihez járok, se magándokihoz, hanem egészségügyi központba.

2. Egy képzett orvos ha kiirat egy gyógyszert előtte kivizsgál és nem csak úgy hobbiból. Ha nem jó gyógyszert kapsz (ami a szervezetednek megfelelő, és az nem mindenkinél ugyanaz), számíthatsz a mellékhatásokra, enyhébbre, súlyosabbra egyaránt. Ez nem egy fejfájás csillapító h kölcsön kérsz a szomszédtól.

3. Azért elég nehéz elhinni h 2 hónapja nem kapsz időpontot a többi nő mit csinál ott ahol laksz? 3 havonta íratni kell a fogamzásgátlót.

4. Háziorvos elvileg nem irathat fogamzásgátlót. Mindig nőgyógyász írja ki.

2011. szept. 2. 19:35
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
utolsó, lehetséges.. nekem ha apukam nem lenne eü-s, le se sz.rnának :S
2011. szept. 2. 19:36
 8/13 A kérdező kommentje:

Már pedig lehetséges, hogy nem kapok időpontot, mert mindig lekoptatnak valamivel..

"jaj már csak jövő hónapra van időpontunk, de oda még nem jegyezhetünk fel senkit, jelentkezzen ezen meg ezen a napon" - pl. ezzel koptattak le utoljára.. amikor felhívtam a megadott napon, akkor meg "most sajnos rengetegen várakoznak, legyen szíves később telefonálni"...

Mellesleg a józsefvárosi egészségügyi szolgálatnál megy ez így......

2011. szept. 2. 21:02
 9/13 anonim ***** válasza:
tudom, tudom, ez ismerős szitu.. de probalj meg keresni vmi más orvost, esetleg másik városba bejelentkezni, ami a közelben van..
2011. szept. 2. 21:05
 10/13 Baba-Cica válasza:
Barátnőm a Mester utcai szakrendelőbe jár, és ott elvileg időpontot se kell kérni! Lent a betegfelvételnél megmondod hogy nőgyógyra jöttél, elkérik a betegkártyád és kapsz sorszámot!
2011. szept. 2. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!