Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak felírt fog. Gátló szedése?
Unom, hogy már 2 hónapja nem kapok időpontot a körzeti nőgyógyihoz. Sikeres ember nem vagyok, nincs 10.000-m magándokira.
Jártam anno már nődokinál, de immár tablettát akarok szedni...
De elegem van, hogy hetente telefonálok az általuk megadott napon "mert akkor tuti tudnak adni időpontot, de most sok a munkájuk". Bahh!!!
Nővérem hasonló alkat, mint én. Ő lindynettet szed.
Arra gondoltam kiíratok a háziorvossal az ő nevére, de én váltom ki és kezdem el szedni (ma van mensim első napja, még jó lenne...).. Tájékoztató úgyis van benne, olvasni meg tudok.
1. Ha budapesti vagy bármelyik nőgyógyászatra el lehet menni, én se a körzetihez járok, se magándokihoz, hanem egészségügyi központba.
2. Egy képzett orvos ha kiirat egy gyógyszert előtte kivizsgál és nem csak úgy hobbiból. Ha nem jó gyógyszert kapsz (ami a szervezetednek megfelelő, és az nem mindenkinél ugyanaz), számíthatsz a mellékhatásokra, enyhébbre, súlyosabbra egyaránt. Ez nem egy fejfájás csillapító h kölcsön kérsz a szomszédtól.
3. Azért elég nehéz elhinni h 2 hónapja nem kapsz időpontot a többi nő mit csinál ott ahol laksz? 3 havonta íratni kell a fogamzásgátlót.
4. Háziorvos elvileg nem irathat fogamzásgátlót. Mindig nőgyógyász írja ki.
Már pedig lehetséges, hogy nem kapok időpontot, mert mindig lekoptatnak valamivel..
"jaj már csak jövő hónapra van időpontunk, de oda még nem jegyezhetünk fel senkit, jelentkezzen ezen meg ezen a napon" - pl. ezzel koptattak le utoljára.. amikor felhívtam a megadott napon, akkor meg "most sajnos rengetegen várakoznak, legyen szíves később telefonálni"...
Mellesleg a józsefvárosi egészségügyi szolgálatnál megy ez így......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!