Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háziorvoson kívül hol írathatnék fel fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy szeretnék fogamzásgátlót,de háziorvosomhoz nem mehetek mert ő visszamondaná anyukámnak. És kíméljetek meg attól,hogy csak azt mondjátok beszéljek erről anyuval ,nem lehet vele ilyenről beszélni nagyon zárkózik a témától és tudom mennyire ki lenne akadva.. Már jó ideje együtt vagyok pasimmal,de sokszor aggódok,hogy gumi elszakadhat stb és szeretném hogyha még nagyobb biztonságban történhetne kettőnk közt a dolog. Tehát kivel írathatom fel? A kórházakban lévő nőgyógyász felír nekem?2011. szept. 1. 17:08
1/5 anonim válasza:
A háziorvos nem írhat fel fogamzásgátlót, csak azután hogy a szakorvos már egyszer felírta.
Tehát mindenképp a nőgyógyászhoz kell menned.
2/5 anonim válasza:
Eleve a háziorvos nem írhat fel (legfeljebb, ha már régóta szedsz egy fajtát, és hirtelen kell a recept), csak a nőgyógyász. El tudsz menni egyedül bármelyik kórházba. Bár kérdés, ha anyukád nem tud róla, akkor ki fogja finanszírozni?
3/5 anonim válasza:
Ha elmúltál 16 akkor irathatsz fel magadnak a nőgyógyásznál, bár kétlem hogy elmúltál mert ez elég buta kérdés volt alapból.
Meg igaza van az elöttem lévőnek, ki fogja fizetni? nem egy olcsó dolog és mindennap szedned kell..
4/5 A kérdező kommentje:
tudom,hogy nem olcsó de egyenlőre van rá pénzem. elmúltam 16 egész nyáron volt nyári munkám ami elég jól fizetett úgyhogy a pénz nem lesz probléma.. akkor feliratok nőgyógyásszal. köszi a választ
2011. szept. 1. 17:23
5/5 anonim válasza:
18 év alatt nem ajánlott elkezdeni a fogamzásgátlót. De erről majd a nőgyógyász remélhetőleg felvilágosít. Mindenképp nőgyógyászhoz kell menned ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!