Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha csúszkál az óvszer az baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csúszkál az óvszer az baj?

Figyelt kérdés
A barátommal óvszerrel védekezünk, de mikor pózt váltunk akkor ugye kivszi, és mindig lecsúszik a gumi egy kissé! Sosem marad bennem.Tegnap is szeretkeztünk, és a végén kivette, nem volt lyukas, de én határozottan úgy éreztem, amikor felkeltem az ágyból, h a lábamon folyik vmi..aztán megnéztem és semmi! Lehet kifolyt mellette egy kicsi? nagyon félek..:s
2009. ápr. 19. 13:37
 1/8 anonim válasza:
100%
Talán az óvszer mérete nagy...
2009. ápr. 19. 13:42
 2/8 A kérdező kommentje:
nem nagy..mert az elején nagyon feszes
2009. ápr. 19. 13:52
 3/8 A kérdező kommentje:
írjatok! akik óvszert használnak pls;) fontos lenne..
2009. ápr. 19. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy belőled folyt ki valami? Én is szoktam így érezni, mikor "túlhevülök".:)

Én is úgy vettem észre, hogy néha mintha hirtelen nagy lenne, pedig az elején feszes. Nem tudom miért van, de nekünk sosem lett belőle bajunk.

2009. ápr. 19. 15:22
 5/8 A kérdező kommentje:
de belőlem mi folyt volna ki? :O
2009. ápr. 19. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi folyt volna ki belőled? Hát a nedvesség :D A hüvely váladék..
2009. ápr. 19. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp javaslom, hogy váltsatok márkát, mert úgy látszik, az az óvszer, amit használtok nem elég rugalmas!
2009. ápr. 19. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:
mi folyt volna ki :DDDDDDDDDDDDDDDD
2009. ápr. 19. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!