Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 1 év fog. Gátló szedése...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 év fog. Gátló szedése mellett lehetséges?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve szedek fogamzásgátló tablettát,elég rendesen tartok tőle hogy teherbe estem,előző hónapban kicsit rendszertelenül szedtem a bogyót,(de mindig 12 órán belül voltam)a párom nem élvezett belém,csak pettingnél tartunk,viszont előváladék kerülhetett nemi szervembe.Azóta már volt egy megvonásos vérzésem,de beképzelem magamnak a terhesség jeleit,viszont mára vártam volna az újabb megvonásost,ilyenkorra már jelentkezett,de most semmi görcs és semmi jele a megvonásos vérzésnek.(igaz,most ügyeltem a pontos szedésére,közel egy időben szedtem)Járt már úgy valaki hogy fog.gátló mellett is ha teherbe esett,jelentkezett nála a megvonásos?
2011. aug. 25. 08:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál!!:)Az előző megvonásos olyan volt mint a többi,nem tapasztaltam különbséget.Ami eddig is nyugtatott hogy behatolás nem történt,csak petting volt és talán úgy kerülhetett előváladék nemi szervembe,vagy esetleg én kezemről...és tényleg ez az időszakom,hónapom nagyon stresszes volt,nem ez okból kifolyólag,az 1 év alatt volt mikor 2hónapig szombaton,vagy 3 hónapig péntekenként,utóbbi időben csüt.-ként jelentkezett a megvonásos,ezért reménykedem hogy hamarosan jelentkezik!!
2011. aug. 25. 18:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Megjött azóta?
2011. aug. 28. 00:10
 13/13 A kérdező kommentje:
szia!!:)Köszönöm az érdeklődést,igen,megjött azóta:)szerencsémre:))..ugye csüt.-ön kellett vna megjönnie,még reggeli órákban,délután folyamán már feszültek melleim,estefelé meg már görcsölt pocóm,és hát aznap este kezdődött a megvonásos,nagyon megkönnyebbültem.Azóta görcsölgetek,de azt mondom inkább görcsölgessek,minthogy..Szerintem az is befolyásolta hogy később jött meg,hogy most pontosabban szedtem és így talán az ideje is változik h. mikor jön meg.Köszi még1x az érdeklődésedet!szia!:))
2011. aug. 28. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!