Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első héten hagytam ki tablettát, mi az esély, hogy terhes leszek? Részletek lent.
a gyógyszerszünet alatt jelentkező vérzést nem véletlenül írják megvonásos vérzésnek a betegtájékoztatón menstruáció helyett.
az első héten a legnagyobb az esély a teherbeesésre. szóval rábasztál.
ha két adag között több mint 36 óra telt el, nagyon rábasztál.
akkor lehet egész hónapban nem véd.
1. gyógyszer alatt nincs peteérés, még spontán sem, orgazmus hatására (van ilyen, de csak ha természetes a ciklus!)
2. sajnos 1. héten tényleg veszélyes kihagyni a tabit, mert ez viszont okozhat hirtelen peteérést, de ha már régóta szeded, 1-2 éve, valószínűleg megúszod
3. attól, hogy más nem lett terhes, te még lehetsz (én a legelsőt felejtettem el bevenni, 8 nap szünetet tartottam, mert a fél társaságot kirúgták a munkahelyemen és nagyon zaklatott voltam, nem figyeltem, én se lettem terhes - de ez se garancia)
4. a gyógyszer nemcsak a peteérést állítja le, hanem elvékonyítja a méhnyálkahártyát is (ezért csökken a vérzés mennyisége és időtartama), tehát ha netán mégis érik pete, nincs hova beágyazódnia - ez javítja az esélyeidet
Nem hinném, hogy a doki segítene ezen, esemény utánit nem kaphatsz, marad az ima. A pár napos terhesség nem látszik, mert még be se ágyazódott. 2 hét múlva csinálj egy tesztet.
Utolsó: pedig tényleg gyakrabban születnek ikrek, igaz, kétpetéjűek, de az anélkül is előfordul, hogy a családban lett volna példa rá előzőleg.
Kérdező: terhes nagyon minimális eséllyel lehetsz csak. De azért a továbbiakra nézve gondolom mondanom sem kell, hogy védekezzetek gumival is, mert egyébként még tényleg pórul járhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!