Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátommal és amikor ő elment lehet hogy rámcsöppent?
Öregem... Szexelni elég idős meg érett vagy, de ahhoz, hogy vállald a felelősséget, ahhoz nem???? Ezen már hisztizéssel, bőgéssel, idegeskedéssel nem fogsz segíteni. Ha most kellene megjönnie és 3-4 napja szexeltetek, nem valószínű, h terhes vagy, de mint mondtad, egy hetet is késhet, akkor viszont épp a peteérés időszakában sikerült elkövetni ezt az orbitális baklövést....
Nem érted, hogy erről muszáj beszélned anyukáddal???? Biztos jobban fog örülni, ha már akkor mesélsz el neki mindent, mikor gömbölyödsz... na akkor tényleg ki fog csinálni. Miért nem 1-2 napon belül kezdtél el aggódni? Talán mert akkor még meg lehetett volna akadályozni az esetleges megtermékenyítést? Gratulálok!
21L
A többiek már elmondták milyen nagy felelőtlenség volt ez. Tünetek is legkorábban a menstruáció kimaradásakor jelentkezhetnek. Teszt elvileg 2 hét után mutat eredményt. Szerintem majd akkor mondd el anyukádnak, ha még egy hét múlva sem jön meg. Én megértem, hogy ilyen fiatalon nem mered elmondani, ezért kellett volna várni addig, amikor már el merted volna. Dehát ezen már nem lehet változtatni.
De ha a teszt is pozitív akkor azonnal szólj neki, mert ha abortusz lesz, azt csak a 12. hétig lehet elvégeztetni. Azt sem kezdem el mondani, hogy annak mennyi veszélye van.
Egyébként valószínűleg van valami betegséged, gomba vagy akármi a viszketés miatt. Az magától nem fog helyrejönni, ezért muszáj mondanod anyudnak. De olyat attól is elkaphattál, hogy leülsz egy vécére. Az orvost meg köti a titoktartás, ezért nem fogja elmondani anyudnak, hogy már nem vagy szűz. Szóval ezügyben mindenképp szólj.
És ne idegeskedj, kitartás :)
19/N
Akkor elmondom milyen tünetek jelentkeznek a teherbeesést okozó aktus után 5 nappal.
SEMMI.
Eleve az aktus után 3 nappal is bekövetkezhet még a megtermékenyülés, hiszen mind a spermiumok, mind a petesejt több napig is életképesek, és az sem mindegy mikor volt peteérés. Aztán a megtermékenyülést követően még 3 nap kb amíg a zigóta beágyazódik a méhnyálkahártyába. Ez összesen 6 nap. De a beágyazódás sem jár tünetekkel, a tipikus rosszullétek stb. csak később, de minimum két hét múlva jelentkeznek, de van, hogy egyáltalán nem.
ezek után csak azt tanácsolom beszéld meg anyáddal és örülj ha nem olvasta az oldalt!:D
am a pasiddal beszéltél már róla?
és ő hány éves?
Lol, 7 oldalnyi válasz, egy ezerszer feltett hülye kérdésre.
Vagy fail, vagy ennyire hülyék a mai lányok?!
Mert kérted a nem elhülyéskedett választ, nesze, mert kb ezt érdemled erre : asdadasdasdasdasd
u.i.:Istenem, ennyire buta embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!