Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Libidócsökkenés. Ettől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Libidócsökkenés. Ettől?

Figyelt kérdés
Már több mint 2 éve szedem a Yasminelle nevű fogamzásgátlót. Kb fél évvel ezelőttig nem is volt gond,nem éreztem mellékhatást, de utána elkezdtem egyre kevésbé kívánni a szexet. Szóval mikor benne vagyunk akkor jó meg élvezem, de amúgy nehezen veszem rá magam. Szeretem a párom és nagyon is vonzódok hozzá. Idegesít ez a dolog, mert régen nem ilyen voltam. Akkor le se lehetett állítani, most meg ez van...:(
2011. aug. 22. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
oké.
2011. aug. 22. 23:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Cseréltess tabit,vagy ennyire ellaposodtatok?Fogamzásgátlóval én is így jártam..
2011. aug. 22. 23:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek ment a piros kéz...
2011. aug. 22. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Hú, basszus, én is éppen ezt akartam kérdezni, dettó ugyan ezek vannak velem is, előtte engem sem lehetett leállítani, most meg ha havi 1-2 alkalom van, már nagy dolog, de akkor sem miattam, hanem párom miatt, mert már tök rosszul érzem magam, hogy nem vagyunk együtt.És nem szeretném, ha emiatt elhagyna, de sajnos, én jelen pillanatban úgy érzem, ha soha többé nem lenne szex azt sem bánnám, mert nem hiányzik.Ha erotikus filmet nézek, az sem izgat fel, én is nehezen veszem rá magam, viszont ha csináljuk élvezem, és azon gondolkodom miért nem csináljuk többször.Aztán megint semmi jó darabig.Én Symiciát szedek január óta.
2011. aug. 22. 23:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon gyakori mellékhatás. Egyik bnőm emiatt hagyta abba a tablettát, szintén Yasminelle-t szedett.
2011. aug. 23. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!