Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinél hogy működik? - fogamzásgátló fizetés.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ki hogy fizeti a fogamzásgátlóját. Ha mindketten még suliba jártok, de ez a védekezési módszer lenne a megfelelő és ugyebár nem a ,,legolcsóbb mulatság,,. Fele-felére belepótol a párotok is? (hisz ez mindkettőnk érdeke a biztonság).
Vagy ha már itt tartunk (nem akarok még1 kérdést nyitni e-miatt )pl. az óvszert ki veszi nálatok? Mindig a srác? Vagy kinél hogy van ez?
Anno a gumit mindig a párom vette. Aztán elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, azt mindig én veszem - bár közös kasszán vagyunk, tehát lényegében elosztjuk az árát :). (mindketten dolgozunk)
De pl egyik ismerősömnél mindig a fiú veszi a fogamzásgátlót a lánynak, változó.
Fele-fele teljesen jó, ha csak félig dugja be. ;)))
Félretéve a viccet, szerintem nyugodtan osztozzatok a költségeken, hisz mindkettőtök érdeke a dolog.
13:43-as tiszta ,,lökött,, vagy XD - csak félig dugja be :)))
Köszi mindenkinek a választ :)
Mikor még mindketten iskolába jártunk nekem ezt anyukám vette. Úgy volt vele, ha már úgyis sexuális életet élek (ugyanazzal a partnerrel) védekezzünk. Pechére én beleestem abba kis %-ba, hogy gyógyszer mellett terhes lettem (akkor már egy éve szedtem) 18 évesen. Gyereket megtartottuk (azóta is együtt vagyunk a férjemmel), de szülés után gyógyszert váltottam. Azóta természetesen közösen fizetjük a férjemmel :)
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!