Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Esemény utáni tablettához...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esemény utáni tablettához honnan szedjek receptet? Ki írhatja fel?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 09:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10:21? Miért is kaptad fel a vizet? Szerintem ne reagáljuk túl...

Köszönöm a válaszokat! Nőgyógyásznál szeptember végére kaptam volna időpontot, így bementem a gyógyszertárba, hátha odaadják. Majdnem sikerült, mert az egyik gyógyszerész nem tudta, hogy nem adhatja ki vény nélkül. Elmentem egy másik patikába, ott rögtön kiadták egy szó nélkül, pedig nem szabadott volna. Mindegy is, lényeg hogy megvan.

2011. aug. 23. 11:16
 12/15 anonim ***** válasza:
ilyenkor nem kell időpontot kérni a nőgyógyásztól, hanem oda kell menni és be kell menni, ennyi
2011. aug. 23. 11:22
 13/15 A kérdező kommentje:
De nem engedtek be, mert azt mondták, hogy időpontot kell kérnem, és ha csak nem vérzek mint az állat - és sürgős - nem engedhetnek be.. : /
2011. aug. 23. 15:14
 14/15 anonim ***** válasza:
a fo h megvan. :)
2011. aug. 23. 22:52
 15/15 anonim ***** válasza:
lószart, ha nem hajlandó esemény utáni tablettát felírni a doki, v., a betegfelvétel nem enged be, akkor a betegjogi képviselőhöz kell fordulni, ilyen nincs, nem küldhet el...
2011. aug. 23. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!