Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet hatásos a 72orás tabletta ha én 13 orára az esemény után vettem be?
Ha elolvasod a tájékoztatót abban benne van, szerintem többet nem tudunk mondani annál... Vagy igen vagy nem. Az egyébként létrejövő terhességek kb 84-85%-a előzhető meg velük. Sajnálom!
Másrészt, ha szerencsés vagy fontold meg, hogy szedsz rendszeresen fogamzásgátlót, a három havi adag annyi, mint ez az egy, és elkerülhetsz jó adag idegeskedést. Tudom miről van szó, nekem is kellett évekkel ezelőtt esemény utáni, összesen kétszer, szerencsére nem lett gond, aztán tablettát szedtem. Most négy év után abbahagytam, de hiába nem is lett gondunk az óvszerrel, folyton ideges vagyok, és úgy döntöttem, inkább szedem újra azt a francos hormont, egy esetleges nem kívánt terhességnél, meg a becsúszó lórúgás-szerű hormonadag 72órásnál nem rosszabb az.
Sok szerencsét!
én kb 48 orával utána vettem be.. szval akk 85%os ? annyira félek.. 2 napja vettem be.. és félek nagyon h mikor jön meg, neked tolodott vmennyit? (kérdés iroja)
<3*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!