Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milligest tablettával pozitív tapasztalatok?
Sajnos elég sok rosszat olvastam róla, pattanások, libidó csökkenés. Eddig Jangeeat szedtem, semmi baj nem volt vele, de már nem gyártják ezért váltanom kell.
Milligestet írt fel az orvos. Nagyon félek hogy valami mellékhatás kijön :S
Egyébként az orvos azt mondta, szedjem be a maradékot a Jengeeből, jön a szünet, aztán a menses, és utána folytassam ezzel az új gyógyszerrel. Másoktól pedig azt hallottam, hogy jön a tabiszünet, és ahogy megjön a menses szedjem az első szemet.
most nem nagyon tudom mit tegyek:S folytassam ahogy folytatnám csak a Milligestel(ahogy az orvos mondta) vagy szedjem a mensi első napjától...
hát nekem most van a szünet, és tegnap este kellett volna megjönnie...de azóta semmi:S és mindig pontosan jött meg az előző gyógyszer alatt.
szerinted kimaradhat az új gyógyszertől?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!