Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jangee-ról yasminelle-re váltás, jó lesz így?
Jangee-t szedek, most tartok a 7 napos szünet végén, szombaton kell kezdenem az új levelet.
Ma is el mentem a gyógyszertárba kiváltani, de azt mondták, hogy bevonták a jangee-t, és yasminelle van helyette, ami egy és ugyanaz, ezért megvettem azt.
Kérdésem az lenne, hogy szombattól ugyanúgy szedjem ezt, mint a jangee-t szedtem volna?
Nődokit nem tudom felhívni, mert nyaral :\
Elméletileg a patikusnak is tudnia kell, hogy a Jangee teljesen helyettesíthető-e a Yasminelle-vel. Hívj fel egy másik patikát.
Off: A Yasminelle nagyon jó gyógyszer, meg leszel vele elégedve. Pontosan meg fog jönni, pár napos csipp-csöpp vérzés, semmi görcs.
A patikus mondta, hogy teljesen ugyanaz, ezért adta helyette :) és mondta hogy sehol sem kapok jangee-t.
Köszönöm a válaszokat!:)
utolsó: remélem igazad lesz, nekem a jangee nagyon bevált és nem szeretnék megszabadulni a "mellékhatásaitól" (elmúltak a pattanásaim, kisimult a bőröm, kevesebb a mensi, stb.)
Megkérdezhetem, hogy hol nem adták ki a jengeet? Mert én is azt szedem és egy hete nekem simán kiadták egy isten háta mögötti kis faluban. nem mondta a patikus, hogy be akarják vonni.
Másik kérdés. Valaki tudja, hogy miért vonták be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!