Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyál valóban öli a spermákat?
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi hogy orálisoztam és lehetek-e terhes ;D annyira hülye nem vagyok, de kíváncsi vagyok mit tudtok erről.2011. aug. 17. 22:47
11/15 gyíkhunter válasza:
Első...A spermáknak nincs tüdejük (tudtommal xD), szóval nem vágom az összefüggést :D
12/15 anonim válasza:
a hüvely savas környezet,öli a spermákat.Azért savas,hogy minden bejutott baktériumot és idegen anyagon megöljön.A teherbeesés sem csupán a spermák gyorsaságán múlik,a nagyja elpusztul mire odaérkezne.És igen,a nyál is öli valamilyen szinten a spermát,mivel az is tartalmaz vírus és baktériumölő anyagokat,amik károsítják...
13/15 anonim válasza:
elfelejtettem,biológus vagyok :)
14/15 djgenyo válasza:
em arra vagyok kĂvĂĄncsi hogy orĂĄlisoztam ĂŠs lehetek-e terhes ;D annyira hĂźlye nem vagyok, de kĂvĂĄncsi vagyok mit tudtok errĹl....annyira nem vagy hulye csak irni nem tudsz helyesen te Qrvaaaa ...upsz...ja a mosomedves nagy volt!
15/15 A kérdező kommentje:
mi van? -.- szerintem nemérted a kérdésem...
2011. aug. 18. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!