Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló melett hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló melett hogyan lehet észrevenni a terhességet?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ha valaki fogamzásgátlót szed és modnjuk az nem hat (hányás, hasmenés, más gyóygszer akármi miatt), akkor hogyan veszi észre hogy terhes lett? Mert akkor megjön neki következőleg is, max a rosszullétek, de hát kigondol terhességre, amikor tabit szed?
2009. ápr. 14. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
tabletta mellett is ugyanazok a tünetek,van olyan akinek megjön akár még két-három hónapig is,de persze van akinél nem jön meg.ugyanazokat érezheted mint más kismama,persze ha azok közé tartozol akik éreznek az első hónapokban vmit.
2009. ápr. 14. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Akár tabletta nélkül, akár tablettával elég ritka az hogy valaki menstruál terhessége alatt.

Ha tabletta mellett terhes leszel, akkor a legnagyobb valószínüség szerint nem fogsz vérezni a tablettamentes szünetben.

2009. ápr. 14. 12:27
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2009. ápr. 14. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:

ez így van én is terhes lettem és kimaradt a menstruációm.

Terveztünk babát csak nem mostanságra csak 1 év múlva...

ideges is lettem hogy, mi van velem elmentem megcsináltam a tesztet pozitív lett. Párom megláttam majd kiugrott öröméből :) pedig arra számítottam hogy, ellenezni fogja.

úgy estem teherbe hogy, kihánytam 3 óra múlva és nem pótoltam...

2009. ápr. 14. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!