Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Niki *_* kérdése:
Yasminelle helyettesitheti a yangee-t?
Figyelt kérdés
a jangee fogamzásgátót lehet még kapni valahol? azt mondják h kivonták a forgalomból ez igaz? és miért vonták ki???
a yassminelle hasonló a yangee-hoz? : D melyik a jobb?
2011. aug. 15. 17:25
11/11 anonim válasza:
Már szerencsére a Symiciát visszatették a polcokra,úgyhogy vehető,a Yangee-t nem tudom,pár 100 ft-tal drágább a Symicia,irasd fel azt a dokival,nem történik semmi, ugyanaz a hatóanyag. Egyébként itt is minden a kizsákmányolásra megy rá, azt hallottam,h jobb drágább gyógyszert szedni.De ha van ugyanaz a hatóanyag egy másik olcsóbb gyógyszerben,miért ne vennénk azt, mindegyik gyógyszergyártó megbízható termékeket forgalmaz, csak itt volt egy kis baki,mert leutánozta egyik a másikat,a szabadalom sérült. Nagyon nagy a konkurencia a gyógyszerpiacon. Én inkább arra lennék kiváncsi,h milyen hatásai lesznek annak,hogy gyógyszerrel manipuláljuk a szervezetünk természetes folyamatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!