Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menszesz elmaradásának oka lehet hüvelygomba?
Biztos nem a hüvelygomba miatt van!
Azt írtad hogy "de gyógyszer miatt hüvelygomba van nálam". Milyen gyógyszer ez?
Szerintem ez nem az miatt van, de ha nem késik sokat, akkor ne aggódj, mert simán előfordulhat, hogy nem jön meg időben illetve 2-3 heteket késik vagy kimarad.
Ez előfordul, de ha zavar, akkor inkább menj nőgyógyászhoz, mert csak ő tud neked biztosat mondani.
Nekem volt olyan barátnőm, aki olyan sovány volt, hogy elmaradt a menzesze. Ha nálad is megeshet ez, fordulj mihamarabb orvoshoz. Ha nem ez a gond, szintén fordulj mihamarabb orvoshoz.
A gyógyszertől (fogamzásgátló) tényleg lehet gombád, de ezt is kezelni kell, gyakran tisztálkodj (érdemes beszerezni intim törlőkendőt és intim lemosót), használj canesten krémet, minden pisilés után. Én személy szerint a canesten kúppal csúnyán megjártam-rosszabbodott a helyzet tőle, ezért csak a krémet ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!