Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A menszesz elmaradásának oka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szandi kérdése:

A menszesz elmaradásának oka lehet hüvelygomba?

Figyelt kérdés
17 vagyok és a barátom még áprilisban elhagyott egy másik lányért vele életemben először feküdtem le még csak az az egy alkalom volt persze gumival védekeztünk eddig hálistennek minden hónapban rendesen megvolt de attól még parázok egy kicsit és most, hogy elmaradt a havi kicsit megíjedtem de gyógyszer miatt hüvelygomba van nálam és lehet ez is az oka?? normális válaszokat lécci
2011. aug. 13. 07:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Biztos nem a hüvelygomba miatt van!

Azt írtad hogy "de gyógyszer miatt hüvelygomba van nálam". Milyen gyógyszer ez?

2011. aug. 13. 07:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem az miatt van, de ha nem késik sokat, akkor ne aggódj, mert simán előfordulhat, hogy nem jön meg időben illetve 2-3 heteket késik vagy kimarad.

Ez előfordul, de ha zavar, akkor inkább menj nőgyógyászhoz, mert csak ő tud neked biztosat mondani.

2011. aug. 13. 07:36
 3/6 A kérdező kommentje:
nem az, hogy zavar csak nagyon nem jönne jól most a baba és köszönöm a válaszokat
2011. aug. 13. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínűbb, hogy az a gyógyszer okozza a késést, amelyik úgy megzavarta a tested, hogy még a gombák is könnyebben megtelepedtek.
2011. aug. 13. 08:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan barátnőm, aki olyan sovány volt, hogy elmaradt a menzesze. Ha nálad is megeshet ez, fordulj mihamarabb orvoshoz. Ha nem ez a gond, szintén fordulj mihamarabb orvoshoz.

A gyógyszertől (fogamzásgátló) tényleg lehet gombád, de ezt is kezelni kell, gyakran tisztálkodj (érdemes beszerezni intim törlőkendőt és intim lemosót), használj canesten krémet, minden pisilés után. Én személy szerint a canesten kúppal csúnyán megjártam-rosszabbodott a helyzet tőle, ezért csak a krémet ajánlom.

2011. aug. 13. 08:30
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat hálistennek most délután megjött szval 1 napot késett "csak"
2011. aug. 13. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!